Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Eindeloos leesplezier ervaren met Kobo Plus

Simon Verbeke
Eindeloos leesplezier ervaren met Kobo Plus

Boeken zijn portalen die je meenemen naar een nieuwe fantasierijke wereld waarin je helemaal verloren kan lopen. Bij Kobo staat leesplezier centraal én het wordt ook nog eens heel makkelijk gemaakt om altijd en overal een boek bij de hand te hebben: het is jouw digitale, persoonlijke bibliotheek. Je kunt boeken los kopen, maar dat komt vaak duur uit. Wil je alles lezen wat je hartje begeert en dit aan een goedkoper tarief? Kies dan voor een Kobo Plus abonnement! Dit is makkelijk aan te schaffen met een Kobo cadeaubon van KaartDirect: je leest er in deze blog meer over!

Het lezen houdt niet op met Kobo Plus

Kobo Plus kopen is een veel voordeliger alternatief vergeleken met al je boeken los kopen, maar wat is Kobo Plus eigenlijk? Wel, als lid van dit handige abonnement, krijg je onbeperkt toegang tot duizenden boeken die je gemakkelijk via je Kobo eReader kan lezen. Het aanbod in de Kobo Plus bibliotheek is enorm divers: spannende thrillers, romantische liefdesverhalen, boeiende autobiografieën en meer! De bibliotheek wordt geregeld geüpdatet met nieuwe toevoegingen, waardoor de fun nooit ophoudt. 

Kobo Plus biedt 3 verschillende varianten aan, want naast ‘normale’ eBooks, zijn er ook heel wat audioboeken om te beluisteren. Als je dus liever naar verhalen luistert, dan zit je hier ook goed. Zowel ‘Kobo Plus lezen’ als ‘Kobo Plus luisteren’ schaf je aan voor een vaste prijs van 9,99 per maand. Of je kiest voor het beste van twee werelden en je combineert beide abonnementen in één! Voor slechts 3 euro extra krijg je toegang tot zowel alle eBooks als alle audioboeken in de bibliotheek!

Kobo Plus met tegoedbon kopen

Kobo Plus is heel eenvoudig aan te schaffen met een Kobo kaart. Het principe is simpel: bij het aanschaffen van je abonnement kies je voor ‘cadeaukaart toevoegen’ en je geeft daar de code in van je kaart. Dit is mogelijk zowel via de online winkel als via de app of je Kobo eReader. Zo wordt er Kobo tegoed aan je account toegevoegd en dit wordt dan gebruikt om je lidmaatschap mee te kopen of verlengen.

Als je Kobo Plus met tegoedkaart koopt, hoef je natuurlijk geen bankkaart aan je account koppelen: handig én veilig dus! Wil je Kobo Plus online kopen? Maak dan gebruik van de Kobo cadeaukaart van KaartDirect: verkrijgbaar voor €25 of €50. Ben je nog op zoek naar een cadeau voor een echte boekenwurm? Dan is de Kobo cadeaubon ook ideaal om als geschenk te gebruiken!

Kobo cadeaukaart €50

€50,-

Kobo cadeaukaart €50

Kobo cadeaukaart €25

€25,-

Kobo cadeaukaart €25