Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Geniet van de mooiste herfsttaferelen dankzij Airbnb

Simon Verbeke
Geniet van de mooiste herfsttaferelen dankzij Airbnb

We kunnen er niet omheen, de herfst is gearriveerd. De zomer is het land uit, zonnige dagen hebben plaatsgemaakt voor meer bewolking en regenachtige taferelen. Gelukkig hoeft dat hoeft geen slecht nieuws te zijn. Dit seizoen is perfect geschikt om er op uit te gaan en mooie locaties te bezoeken. Zin om de Ardennen met een herfstgloed te bekijken? Dankzij Airbnb heb je altijd een fijne verblijfsplaats beschikbaar om voluit van dit mooie seizoen te genieten.

Pittoreske plekjes

Wat Airbnb onderscheidt van een klassiek hotel, is dat je bij Airbnb meer unieke verblijfplaatsen tot je beschikking hebt. Waar je bij een hotel meestal gebonden bent aan de voorziene infrastructuur, kan je bij Airbnb zelf op avontuur gaan en zo de mooiste plekjes bezoeken. In de herfst is het, bijvoorbeeld, een leuk idee om even de rust en stilte van de natuur op te zoeken en te genieten van de mooie taferelen rondom je. Vallende bladeren, mooie kleuren, de dieren rondom je… kortom: een heerlijk relaxerende beleving als je er even tussenuit wilt. 

Airbnb biedt talloze mogelijkheden aan om al dit moois te beleven: huur eens een afgelegen boomhut in een bos, een charmant hutje te midden van de natuur of misschien zelfs een kamer in een heus kasteel! De opties zijn eindeloos, je kiest zelf wat het beste bij je past. Een ervaring zoals deze is bovendien ideaal om samen met vrienden, familie of geliefden te beleven. Wil je iemand verrassen met een fantastische trip? Koop dan een Airbnb cadeaubon en tover een glimlach op het gezicht van de ontvanger!

De Airbnb gift card bij KaartDirect

De Airbnb gift card is een origineel cadeau om iemand mee te verrassen. Je weet zeker dat de cadeaubon besteed wordt om een mooie herinnering te creëren. Bij KaartDirect koop je gemakkelijk een Airbnb cadeaubon waarvan je zelf de gewenste waarde bepaalt. Deze dient tussen de € 50 en € 1.000 te liggen, je kan hiermee alle kanten opgaan. Daarnaast is Airbnb tegoed ook handig om zelf te gebruiken, op deze manier hoef je geen bankgegevens te delen bij de betaling. Of je nu samen met een groepvrienden even weg wilt, een romantisch weekendje wilt organiseren met je partner of geliefden wilt verrassen met een weekendje weg: alles is mogelijk met de Airbnb cadeaubon!

Airbnb

€50,- tot €1.000,-

Airbnb

Bestellen