Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Het spel kan opnieuw beginnen: EA Sports FC 25 is nu verkrijgbaar

Simon Verbeke
Het spel kan opnieuw beginnen: EA Sports FC 25 is nu verkrijgbaar

Een nieuw jaar betekent steevast een nieuwe game in de enorm populaire EA Sports FC-franchise, die vroeger door het leven ging als FIFA. Dit jaar staat er weer een nieuw getal in de titel, want we mogen inmiddels al EA Sports FC 25 verwelkomen. We kunnen opnieuw het voetbalveld opgaan met onze favoriete spelers van over de hele wereld. Wat kan je verwachten? Je leest het hier!

Duik in de nieuwe Rush mode!

Zoals steeds krijg je diezelfde vloeiende en tactische voetbal gameplay, maar uiteraard zijn er ook enkele nieuwigheden die het speelveld fris houden. De meest opvallende toevoeging is de zogenaamde Rush modus. In deze modus nemen twee teams van telkens 5 spelers (1 keeper en 4 veldspelers) het tegen elkaar op in een bloedstollende confrontatie. Het veld is ook een pak kleiner dan je standaard voetbalveld, waardoor het tempo een stuk hoger ligt. Deze matches zijn snel, spannend, dynamisch en ze houden je adrenalinepeil hoog.

Football Ultimate Team is weer van de partij

Uiteraard keert Football Ultimate Team (FUT), waarschijnlijk de meest populaire modus, ook in dit nieuwe deel terug. Dat wil zeggen dat je, wederom, jouw eigen droomteam zal kunnen opbouwen. Je begint met een bescheiden team dat je sterker maakt door wedstrijden te spelen en te trainen. Er zijn heel wat (ster)spelers, zowel mannelijke als vrouwelijke, uit heel wat landen om uit te kiezen. Verzamel je favorieten en speel met jouw unieke team!

EA Sports FC 25 is nu beschikbaar!

De aftrap is inmiddels al gebeurd, want voetballiefhebbers kunnen vanaf nu EA Sports FC 25 kopen! Het spel is beschikbaar op verschillende platformen: je kan op zowel PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch als pc (Steam of Origins) met dit nieuwe deel aan de slag gaan. Wil je de game aanschaffen zonder je bankgegevens te moeten linken? Een PlayStation kaart, Nintendo kaart of Xbox gift card kopen doe je snel en eenvoudig bij KaartDirect! Zet het tegoed op je account en schaf de game zonder zorgen aan.

EA Sports FC 25 is zowel solo als met vrienden te spelen. Wil je online de strijd aangaan? Zorg dan dat je een actief PlayStation Plus-, Xbox Game Pass-, of Nintendo Switch Online abonnement hebt. Ook daarvoor zit je hier goed! KaartDirect zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van deze game, dus leg die bal op de stip en knal jezelf naar de overwinning!

PlayStation kaart €10

€10,-

PlayStation kaart €10

PlayStation kaart €50

€50,-

PlayStation kaart €50

PlayStation kaart €100

€100,-

PlayStation kaart €100