Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Maak het warm tijdens de feestdagen met een Tinder abonnement

Simon Verbeke
Maak het warm tijdens de feestdagen met een Tinder abonnement

De feestdagen doemen alweer op aan de horizon en dat wil zeggen dat we een gezellige tijd tegemoet gaan. Dit vraagt uiteraard om bijhorend gezelschap, want er is niets beter dan het jaar afsluiten met mensen die je lief hebt. Ben je nog op zoek naar iemand om je tijdens deze koude dagen warm te houden? Kies dan voor een Tinder Gold of Tinder Plus abonnement en verhoog je kansen om een leuke partner te vinden die je tijdens (en hopelijk ook na) de feestdagen gezelschap kan houden!

Liefdevolle feestdagen met Tinder

Tinder is dé meest populaire gratis dating app voor singles om nieuwe mensen te ontmoeten. Het principe is simpel: je krijgt verschillende profielen te zien van mensen in jouw buurt en jij beslist of die persoon je aanspreekt of niet. Voel je geen chemie bij het zien van een profiel? Swipe dan het profiel weg naar links. Lijkt de persoon je wel wat en wil je hem of haar beter leren kennen? Geef dan een like door naar rechts te swipen. Hebben jullie beiden elkaar naar rechts geveegd? Dan is er een match en nu kunnen jullie met elkaar praten en later misschien wel meer.

Met de feestdagen zijn er uiteraard veel mensen op zoek naar liefde, dus is het moeilijk om op te vallen in die grote massa. Iedereen kan Tinder gratis downloaden, maar om je profiel een échte boost te geven, is er Tinder Plus en Tinder Gold.

Verhoog je kansen op liefde

Beeld het je even in: je komt een profiel tegen en je voelt instinctief de vonk al overslaan… maar je dagelijkse likes zijn opgebruikt. Situaties zoals deze zijn makkelijk te vermijden met een Tinder Plus abonnement, want hiermee swipe je zonder limieten. Andere handige functies die je krijgt zijn de mogelijkheid om een eventuele foute ‘swipe’ recht te zetten en het Tinder Passport waarmee je wereldwijd swipet. Tinder Plus kopen is dus een goed idee als je meer matches wilt.

Het kan nóg beter: wij stellen je voor aan Tinder Gold. Met dit abonnement krijg je alle eerder genoemde functies van Tinder Plus én daarbovenop nog eens extra super likes, een tijdelijke booster voor je profiel en de mogelijkheid om te zien wie jou liket.

Tinder Plus of Tinder Gold kopen

KaartDirect hoopt dat iedereen fijne feestdagen kan beleven en daarom helpen we graag de liefde een handje. Koop hier snel en eenvoudig een Tinder gift card: op deze manier bepaal jij zelf wanneer je wilt swipen, zonder dat je vasthangt aan een doorlopend abonnement. We wensen je veel succes toe in de liefde en we hopen dat je feestdagen gevuld mogen zijn met warmte en liefde!

Tinder Gold - 1 maand

€12,85

Tinder Gold - 1 maand

Tinder Plus - 1 maand

€9,99

Tinder Plus - 1 maand