Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Meer vrijheid in je betalingen bij KaartDirect dankzij Klarna

Simon Verbeke
Meer vrijheid in je betalingen bij KaartDirect dankzij Klarna

Wat is Klarna?

Vandaag de dag zijn er talloze manieren om (online) betalingen te verrichten. Zo is er bijvoorbeeld, Bancontact, Payconiq, of PayPal als je direct iets wilt betalen. Daarnaast zijn er uiteraard ook credit cards waarmee je betalingen achteraf kunt doorvoeren. Klarna is echter een alternatief dat je meer vrijheid geeft dan de eerdergenoemde methodes. Met deze service kan je op het moment zelf een betaling uitvoeren, maar met Klarna is het ook mogelijk om achteraf of in termijnen te betalen. Op deze manier heb jij als koper meer vrijheid om te bepalen wanneer je een product afbetaalt en dat kan erg handig uitkomen.

BELANGRIJK: Klarna wordt als betaalmiddel aangeboden op een geselecteerd aantal producten, niet op het gehele assortiment.

Hoe werkt Klarna?

Gebruikmaken van Klarna is heel simpel. Je dient eerst en vooral een Klarna account aan te maken, wat je in enkele minuten tijd al kan klaarspelen. Koppel je telefoonnummer aan je account en op deze manier heb je ook een veilige manier van inloggen. Hierbij maakt Klarna gebruik van een tweestapsverificatie, zodat je account goed beveiligd is. Dit geldt zowel voor de mobiele app op je smartphone, als voor de versie in de webbrowser. Dit maakt Klarna betrouwbaar en veilig om betalingen mee te verrichten. 

Klarna gebruiken heeft heel wat voordelen. Zo heb je een handig overzicht beschikbaar van al je Klarna betalingen: zowel degene die je al hebt afgerond, als de betalingen die nog lopende zijn. Op deze manier kan je snel checken wat je wanneer nog moet betalen. Bij fysieke aankopen houdt Klarna bovendien bij of deze al verstuurd, aangekomen of geretourneerd zijn.

Shop met Klarna bij KaartDirect.be

Met Klarna betalen doe je bij heel wat winkels voor verschillende soorten producten, waaronder belwaarde en Netflix tegoedkaarten. KaartDirect.be is een partner van Klarna België en daarom kan je dus ook gemakkelijk een deel onze artikelen aanschaffen via deze service. Je kan producten van KaartDirect kopen via de Klarna app, of Klarna als betalingsmiddel selecteren bij het afrekenen op KaartDirect.be.

KaartDirect biedt verschillende mogelijkheden om te betalen met Klarna: je betaalt direct bij de aankoop, op een moment achteraf (binnen 30 dagen) of in 3 termijnen (binnen 60 dagen), dit zonder bijkomende rente. Wil je dus een grote aankoop doen bij KaartDirect, dan krijg je via deze methode iets meer financiële ademruimte om dit af te rekenen. Iemand verrassen met een leuk cadeautje is altijd fijn, dus geven we onze klanten graag de maximale vrijheid om te betalen zoals ze willen. 

Lycamobile €10

€10,-

Lycamobile €10

Netflix cadeaubon

€25,- tot €150,-

Netflix cadeaubon

Bestellen
CinemaCadeau (2 personen)

€25,-

CinemaCadeau (2 personen)