Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Met de Bijenkorf cadeaukaart haal je gezelligheid in huis

Simon Verbeke
Met de Bijenkorf cadeaukaart haal je gezelligheid in huis

Om van je huis echt een ‘thuis’ te maken, heb je een zekere ‘graad van gezelligheid’ nodig. Een woonkamer voelt nu eenmaal warmer aan wanneer je enkele knusse kussens of zachte zetels hebt staan. Om je hierbij te helpen, is er de Bijenkorf: dit is één van de meest unieke, gezellige en luxueuze warenhuizen die je maar kan vinden in de Benelux. Een Bijenkorf cadeaukaart kopen als presentje is dan ook een goed idee, want de ontvanger kan er heel wat leuke dingetjes mee binnenhalen.

De luxe woonaccessoires van de Bijenkorf

Er zijn verschillende mogelijkheden om je huis op en top gezellig te maken. Zo kies je bij de Bijenkorf uit een groot assortiment aan (sier)kussens en dekentjes (uit verschillende materialen) om op je zetel of ligstoel te leggen. Of wat dacht je van een mooie vaas om op de salontafel te plaatsen? Het zorgt voor een sfeervollere uitstraling in je woonkamer, maar uiteraard moet je opletten dat je hem niet omver gooit natuurlijk.

Gezelligheid draait niet enkel om het visuele aspect, maar ook andere zintuigen komen hierbij kijken. Om je huis nog wat aangenamer te maken, is het branden van geurkaarsen een goed plan: ook deze zijn verkrijgbaar bij de Bijenkorf. Wil je, als kers op de taart, je huis ook voorzien van sfeermuziek? Koop dan een gloednieuwe Sonos speaker en het plaatje is compleet!

Naast huisartikelen biedt de Bijenkorf nog heel wat andere luxueuze zaken aan: accessoires en hebbedingetjes voor alle leefruimtes in je huis, stijlvolle lampen, elektronica én uiteraard heel wat designer kledij van grote merken voor zowel hem als haar.

De Bijenkorf cadeaukaart kopen bij KaartDirect

Wil je iemand verwennen met tegoed om bij de Bijenkorf te shoppen? Dan koop je hier bij KaartDirect snel en gemakkelijk een Bijenkorf cadeaubon. Het handige aan deze cadeaubon is dat je zelf de waarde bepaald en je kan hierbij heel ruim rekenen. Het minimumbedrag is 5 euro, waar het maximumbedrag tot zelfs 1.000 euro kan zijn. Een flexibele cadeaubon dus!

Met deze kaart kan je in eender welke de Bijenkorf winkel binnenwandelen en aan de kassa betalen. Let wel op: de fysieke winkels zijn enkel in Nederland te vinden, maar je kan als Belg daarnaast ook gemakkelijk terecht op de webwinkel voor al je aankopen. Ook hier is de cadeaubon geldig: je geeft bij je online betaling de code in die op de kaart staat en voilà!

de Bijenkorf

€5,- tot €150,-

de Bijenkorf

Bestellen