Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Met JIM Mobile voordelig en flexibel bellen, sms'en en surfen

Simon Verbeke
Met JIM Mobile voordelig en flexibel bellen, sms'en en surfen

Mobiele telefoons zijn niet meer weg te denken uit ons dagdagelijkse leven. Het is belangrijk om aangesloten te zijn bij een goede teleprovider die voldoet aan jouw persoonlijke noden. Zeg nu zelf: iedereen wil toch wel optimaal gebruik kunnen maken van zijn of haar telefoon en dit aan een zo’n voordelig mogelijk tarief? Eén van de meest bekende en meest voordelige providers die je zo’n optimale service kan aanbieden, is JIM Mobile. Bij KaartDirect bieden we dan ook verschillende artikelen aan die ideaal zijn voor alle leden van deze provider.

Kies zelf hoe je de JIM Mobile herlaadkaart gebruikt

Bij JIM Mobile herladen is heel simpel én je krijgt hierbij heel wat keuzevrijheid. Belwaarde is vandaag de dag immers meer dan wat geld om mee te bellen: je gebruikt beltegoed immers ook om sms’jes te sturen én te surfen op mobiele netwerken. Daarnaast is ook elke persoon uniek: misschien ben jij geen fan van telefoneren en sms je liever? Of wie weet heb jij veel data nodig omdat je elke dag overal je sociale media wilt kunnen checken? JIM Mobile past zich aan aan elke soort gebruiker, waardoor je exact krijgt wat jij nodig hebt.

Wanneer je een herlaadkaart aanschaft, kies je uit verschillende JIM Mobile tarieven. Wat je ook verkiest: elk tarief geeft je sowieso toegang tot belminuten, sms’jes en mobiele data. Het mooie aan de JIM Mobile herlaadkaart is echter dat je helemaal zelf kiest hoe je de verdeling tussen de drie categorieën maakt. Je belminuten, sms’en en mobiele data worden samen verrekend in je belwaarde, waardoor je per categorie geen individuele beperkingen hebt. Er worden bovendien geen extra kosten in rekening gebracht: je betaalt enkel wat je zelf toevoegt. Handig, niet?

Koop je JIM Mobile kaart bij KaartDirect

Ben je lid van JIM Mobile en wil je op een gemakkelijke manier je beltegoed aanvullen? Koop dan hier bij KaartDirect snel en eenvoudig een JIM Mobile herlaadkaart. Deze is te verkrijgen in 4 varianten: €5, €10, €15 en €20. Een sms kost je slechts 1 cent, een MB aan data is ook maar 1 cent en een minuut bellen is 8 cent. Met de JIM Mobile herlaadkaarten van KaartDirect kan je dus best wel veel doen in elke categorie. Als je vanaf €10 herlaadt, krijg je er bovendien nog eens gratis belminuten bovenop naar andere JIM Mobile leden.

Eens je een herlaadkaart hebt gekocht, dient die nog geactiveerd te worden op je JIM account. Geen zorgen, want dit proces is een fluitje van een cent. Je kan simpelweg de code die je van ons krijgt sms’en naar 1984, maar ook bij JIM online herladen is mogelijk. Ga naar deze site, log in en volg de stappen van het proces om te kunnen genieten van je nieuwe belwaarde!

JIM Mobile €5

€5,-

JIM Mobile €5

JIM Mobile €10

€10,-

JIM Mobile €10

JIM Mobile €15

€15,-

JIM Mobile €15

JIM Mobile €20

€20,-

JIM Mobile €20