Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Nieuwe belwaarde kopen? Dat doe je bij KaartDirect.be

Lennard Verhage
Nieuwe belwaarde kopen? Dat doe je bij KaartDirect.be

Is je belwaarde bijna op of ga je op reis en wil je genoeg ter beschikking hebben? Het is per definitie altijd prettig om genoeg belwaarde op je simkaart te hebben. Daardoor kun je immers altijd iemand bereiken zowel telefonisch als per sms. Uiteraard kun je met belwaarde ook internetten, waardoor jij anderen kunt contacteren en zij jou ook. Zorg dus dat je nooit zonder belwaarde komt te zitten en daarvoor ben je bij KaartDirect.be aan het juiste adres.

Waarom? Dat leggen we je natuurlijk graag uit!

Groot aanbod

Met een aardige reeks van verschillende gsm-providers in België is het prettig om een centraal punt te hebben waar je terechtkunt om belwaarde te kopen. In ons assortiment tref je herlaadkaarten aan van de volgende gsm-providers:

Per gsm-provider tref je weer verschillende varianten herlaadkaarten aan. De waarde ervan varieert een beetje per provider. Zo biedt de een al een herlaadkaart ter waarde van € 5,- aan en de ander begint vanaf € 15,-. Dit is afhankelijk van wat de gsm-provider zelf in de aanbieding heeft. En hoe meer je van je gsm gebruikmaakt, des te meer belwaarde je nodig hebt.

Gemakkelijk je belwaarde bestellen

Als je een keuze hebt gemaakt wat betreft de belwaarde die je nodig hebt, dan doorloop je een aantal eenvoudige stappen en na het afrekenen krijg je de herlaadkaart toegestuurd. Dit in de vorm van een code die op het scherm getoond wordt en die je direct kunt gebruiken. Wil je later herladen? Dan is dat geen probleem, want we sturen je de herlaadcode ook nog even via e-mail. Hierdoor kan je kiezen wanneer je het gebruikt.

Dit laat je ook toe om de herlaadcode aan iemand te geven. Bijvoorbeeld aan familie of kinderen die er niet zo bedreven in zijn, maar wel graag via hun gsm anderen willen kunnen bereiken. Wat je er ook mee doet, het herladen van je belwaarde gaat nadien vrij eenvoudig. Dit varieert echter een beetje per gsm-provider en hierin geven we je de juiste instructies. En anders kan je ook altijd even op de website van jouw gsm-provider terecht.

Gebruik je belwaarde verstandig

Je belwaarde herladen is voldoende om te kunnen internetten, bellen en sms’en, en het gebruik van je gsm wordt dan automatisch van je beschikbare belwaarde afgeschreven. Maar sommige providers bieden ook specifieke bundels aan en die koop je dan met de herladen belwaarde. Dit soort bundels biedt bijvoorbeeld uitsluitend data aan of een samenstelling van een bepaald aantal belminuten, sms’jes en MB’s. Deze bundels kun je niet bij KaartDirect.be kopen. Daarvoor moet je echt de juiste bestelcode opzoeken via de website van jou gsm-provider.

Met zo’n bundel kan je veelal nog meer uit je belwaarde halen, dus het is altijd aangeraden om te kijken waar de winst ligt in dat opzicht. Maar hoe dan ook: het begint altijd bij het kopen van belwaarde en dat is waar KaartDirect.be je uiteraard graag in voorziet. Op een eenvoudige, snelle en prettige manier kun je hier belwaarde kopen en je krijgt het na betaling direct geleverd. De belwaarde is dan ook gelijk te herladen en gebruiken.

Bekijk hier ons totale aanbod van gsm-providers en de bijbehorende herlaadkaarten. Weet ook dat we ons assortiment geregeld uitbreiden, dus zit jouw gsm-provider er niet bij? Kom dan zeker later nog eens terug om op de meest efficiënte manier je belwaarde te herladen!

Lycamobile €10

€10,-

Lycamobile €10

Proximus €15

€15,-

Proximus €15

Orange €20

€20,-

Orange €20