Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Ontdek de leukste games dit najaar op Xbox Game Pass

Simon Verbeke
Ontdek de leukste games dit najaar op Xbox Game Pass

Wie Xbox zegt, zegt bijna instinctief ook Game Pass. Deze enorm populaire service is sinds 2017 onlosmakelijk met het Xbox-merk verbonden en miljoenen mensen zijn lid van Xbox Game Pass. Logisch ook, want je krijgt hiermee toegang tot een uitgebreide catalogus aan topgames die je zonder extra kosten kan spelen. Een ander pluspunt is dat veel games al vanaf de releasedag inbegrepen zitten in het abonnement, waardoor je direct met de nieuwste games aan de slag kunt gaan.

De Gamescom is inmiddels achter de rug en tijdens dit evenement zijn er weer heel wat aankondigingen gebeurd. Xbox heeft veel nieuws gepresenteerd op de gamebeurs, waardoor we nu een goed beeld hebben van de beste Game Pass games die dit najaar al kunnen spelen.

Belangrijk: vanaf 14 september 2023 maakt het Xbox Live Gold lidmaatschap plaats voor Xbox Game Pass Core. Deze nieuwe variant van het Game Pass lidmaatschap geeft geen toegang tot day-one releases en beschikt over een catalogus van 25 games.

Games in verschillende genres

Bij Xbox Game Pass is er voor ieder wat wils: je vindt er games in verschillende genres, dus je zal je nooit vervelen. Hou je van snelheid en racen? Dan kan je vanaf 10 oktober het circuit op scheuren in Forza Motorsport: het nieuwste deel in één van de meest geliefde racefranchises van het moment.

Een andere grote titel is ‘Lies of P’, die op 19 september uitkomt. Deze bikkelharde actiegame vertelt het verhaal van Pinnochio op een alternatieve manier. Het is een aanrader voor fans van ‘Souls-like’ games. PayDay 3 is een chaotische shooter waarbij je banken moet overvallen, deze kun je vanaf 21 september spelen. Ook voor liefhebbers van tactische games is Game Pass voorzien: op 17 november verschijnt Persona 5: Tactica, een tactische spin-off game van de populaire JRPG Persona 5.

De sterren voorbij in Starfield

Dé grootste en meest bekende game die we nu al kunnen spelen, is Starfield. Deze enorm uitgebreide RPG komt van Bethesda (de makers van o.a. The Elder Scrolls V: Skyrim en Fallout 4) en is enorm lang naar uitgekeken. In deze game verken je een uitgebreid universum met honderden planeten waar je telkens nieuwe avonturen kan beleven. Stap in je ruimteschip en laat je reis tussen de sterren beginnen!

Word nu lid van Xbox Game Pass

Deze Xbox Game Pass games zijn uiteraard slechts enkele voorbeelden: er zijn genoeg (andere) games om dit jaar enthousiast over te worden. Lid worden van Game Pass is een fluitje van een cent met de Xbox Game Pass cadeaubonnen van KaartDirect: kies voor Game Pass op console of pc… of combineer beiden met Xbox Game Pass Ultimate. Koop een Xbox kaart voor jezelf en vermijd het koppelen van betaalgegevens, of gebruik deze gift card als cadeautje voor een geliefde. Speel samen de leukste games van het najaar en geniet!

Game Pass Console 3 maanden

€29,99

Game Pass Console 3 maanden

PC Game Pass 3 maanden

€29,99

PC Game Pass 3 maanden

Game Pass Ultimate 3 maanden

€44,99

Game Pass Ultimate 3 maanden