Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

paysafecard online kopen doe je bij KaartDirect.be

Lennard Verhage
paysafecard online kopen doe je bij KaartDirect.be

paysafecards online kopen doe je bij KaartDirect.be

Om veilig online aankopen te kunnen doen, is paysafecard een zeer fijne optie. paysafecard zegt met de benaming eigenlijk al direct waar het voor staat. Je betaalt met een kaart en dat geheel veilig, dankzij het handige systeem dat erachter zit. Dit maakt dat paysafecard wereldwijd erg veel gebruikt wordt, want je kunt hiermee op anonieme wijze betalingen verrichten. Dit komt voor heel veel zaken best goed uit, dus maak er zeker gebruik van.

paysafecard online aanschaffen bij KaartDirect.be gaat op basis van vier mogelijkheden. De goedkoopste optie is € 10,- en dit loopt op tot een maximum van € 100,-.

Wat kan je met paysafecard?

Er zijn legio redenen te verzinnen waarom je anoniem een betaling zou willen doen. Dit kan zijn omdat je niet wil dat een bepaalde transactie op je bankrekening terug te zien is of omdat je dit niet op je kredietkaartrekening wilt hebben. Ook kan het zijn dat je gebruikelijke betaalmiddel bij een bepaalde leverancier niet werkt, waardoor je geneigd bent naar een alternatief te zoeken. Als paysafecard dan wel werkt, is dit natuurlijk een mooie optie.

Of wat te denken van aankopen doen zonder dat je persoonlijke informatie, zoals je bank- of kredietkaartrekeningnummer achterlaat. Ook dat is hiermee prima op te lossen, want de paysafecard is 100% anoniem en vooraf betaald, waardoor je niet met gevoelige persoonlijke informatie in de weer moet. En dit is dan slechts een greep van de voorbeelden waaruit blijkt dat een anonieme en veilige betaalmethode erg prettig is.

Waar kun je paysafecard gebruiken?

Het volgende is natuurlijk waar je de paysafecard die je online koopt zoal kunt gebruiken. Wereldwijd zijn er duizenden (online) adressen die paysafecard accepteren. Denk aan digitale spelletjes, casino’s, abonnementen, internetdiensten, datingwebsites, webshops en ga zo maar door. Het enige wat je even moet checken voordat je paysafecard online koopt, is of de website of dienst dit betaalmiddel accepteert. Wel zo handig, anders heb je er niet veel aan.

Gelukkig geven verkopende partijen over het algemeen altijd uitstekend aan welke betaalmiddelen ze zoal accepteren en als paysafecard daaronder valt, dan zit je goed. Het betalen verloopt trouwens ook zeer eenvoudig, want je paysafecard wordt geleverd als een pincode en die vul je in bij het afrekenen. Het bedrag zal dan van je totale tegoed worden afgeschreven, waardoor je niet genoodzaakt bent gelijk je gehele tegoed op te maken. Wel zo prettig, niet?

paysafecard online kopen

Het aanschaffen van paysafecard is een fluitje van een cent. Bij KaartDirect.be kun je in dit overzicht terecht voor alle opties en daar maak je een keuze uit een bepaald bedrag. Nadien doorloop je de stappen en nadat de betaling ontvangen is, krijg je jouw paysafecard tegoed direct als een code te zien. Deze code tonen wij op het scherm, maar sturen we je ook nog per mail toe. Hierdoor heb je altijd jouw paysafecard bij de hand!

paysafecard €10

€10,-

paysafecard €10

paysafecard €50

€50,-

paysafecard €50

paysafecard €100

€100,-

paysafecard €100