Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

PlayStation Plus, dit zijn de voordelen

Lennard Verhage
PlayStation Plus, dit zijn de voordelen

Als je veelvuldig games speelt op jouw PlayStation 4 of PlayStation 5, dan heb je ongetwijfeld ‘PlayStation Plus’ wel eens voorbij zien komen. Dit is namelijk een belangrijk abonnement dat je kunt nemen, waarmee je nog meer uit je PlayStation ervaring haalt. PS Plus kopen doe je bij KaartDirect.be, waar je kan kiezen tussen twee varianten: 3 maanden en 12 maanden. Een jaarabonnement is in verhouding goedkoper dan een maand- of kwartaalabonnement, dus doe daar je voordeel mee. Maar waarom is het nu zo’n belangrijk aanvulling? Dat zetten we op een rijtje!

Maandelijks ‘gratis’ games

Op elke eerste dinsdag van de maand wordt de line-up van PlayStation Plus games van een update voorzien. Deze line-up bestaat over het algemeen uit twee games voor de PlayStation 4 en één game voor de PlayStation 5. Deze games kun je dan geheel kosteloos downloaden en spelen, omdat je geabonneerd bent op de service. Dit is een extraatje van Sony voor alle gebruikers van de service en je hebt ook toegang tot deze games nadat ze verdwijnen uit de line-up om plaats te maken voor nieuwe titels. De enige voorwaarde hiervoor is dat je abonnee moet zijn.

Op deze manier bouw je als het ware een collectie van mooie PlayStation 4 en 5 games op, die je altijd – zolang je abonnee bent – kunt downloaden en spelen zonder additionele kosten.

Online gamen Om van de online services van games gebruik te kunnen maken, is PlayStation Plus een vereiste. Dit betekent niet dat je de games niet kan spelen als je geen abonnee bent, maar zonder lidmaatschap ben je uitgesloten van de online features die ze aanbieden. Speel je graag FIFA of Fortnite met je vrienden online? Dan zul je PS Plus moeten kopen en dat kan je hier bij KaartDirect.be doen.

 

Exclusieve kortingen

Daar stoppen de verschillende voordelen van PlayStation Plus niet. Ook krijg je via deze service toegang tot exclusieve kortingen. Zo nu en dan is er een sale waar je als abonnee profiteert van dubbele kortingen op een reeks games en extra content. Ook worden er met regelmaat nieuwe games uitgebracht en de aanschafprijs ligt voor abonnees dan net wat lager, waardoor je weer minder moet uitgeven. Hetzelfde geldt voor extra content, dus je bent dan hoe dan ook voordeliger uit.

Je voortgang online opslaan

Een minstens zo belangrijke functie van PlayStation Plus is de optie om je voortgang in games online op te slaan. Dit werkt via cloud technologie en daarmee kun je de opslagbestanden van al je games in de PlayStation Plus cloud plaatsen. Dit dient twee doelen: back-up en toegankelijkheid. Je hebt op deze manier altijd een reservekopie van je huidige voortgang in games. Dus als er wat met je lokale opslagbestand aan de hand is, dan download je gewoon de kopie. Daarnaast stelt dit je ook in staat om heel eenvoudig op locatie via een andere PlayStation in te loggen en je eigen savedata te downloaden, zodat je altijd verder kunt waar je gebleven bent.

Vier belangrijke voordelen die van toepassing zijn op PlayStation Plus. Een jaarlidmaatschap kost €59,99 en hoewel dit misschien fors lijkt, haal je het er makkelijk uit dankzij de vele voordelen die het biedt. Niet alleen bespaar je regelmatig op nieuwe games en extra bij kortingen, ook krijg je iedere maand een drietal games tot je beschikking om te downloaden en spelen zonder extra kosten. Op die manier krijg je op eenvoudige wijze onmiddellijk waar voor je geld.

Daarnaast kan je ook nog online gamen én gebruikmaken van de cloud opslag. En dan hebben we de promotionele extra’s qua content die af en toe voorbij komen nog niet eens genoemd. Kortom, het loont om PS Plus te kopen en dat doe je heel eenvoudig en snel via KaartDirect.be.

PlayStation Plus 3 maanden

€24,99

PlayStation Plus 3 maanden

Uitverkocht
PlayStation Plus 12 maanden

€59,99

PlayStation Plus 12 maanden

Uitverkocht