Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Proximus beltegoed herladen is een fluitje van een cent

Simon Verbeke
Proximus beltegoed herladen is een fluitje van een cent

We leven in een digitaal tijdperk waarin iedereen gemakkelijk met elkaar op allerlei manieren kan communiceren. We zijn meer dan ooit met elkaar verbonden en die ‘verbondenheid’ is dan ook exact waar teleprovider Proximus voor staat – het Latijnse woord ‘proximus’ betekent dan ook niet voor niets ‘dichtbij’ -. Dankzij Proximus kan je bellen en sms’en naar al je naasten en geliefden, maar ook surfen naar hartenlust. Deze zaken zijn vandaag de dag bijna onmisbaar en om van deze services gebruik te kunnen maken, heb je beltegoed nodig.

De Proximus prepaid kaarten van KaartDirect

Als Proximus klant kan je bij KaartDirect terecht voor het aankopen van verschillende prepaid beltegoedkaarten. Er zijn verschillende mogelijkheden en deze lopen van €15 tot €50, waardoor jij een gepast bedrag kan kiezen afhankelijk van hoe vaak je gebruikmaakt van de Proximus services. Eenmaal je een kaart hebt gekocht, krijg je een persoonlijke code opgestuurd, maar die code moet uiteraard nog ingelost worden om gebruik te kunnen maken van je beltegoed. Hoe gaat dat dan eigenlijk in zijn werk, bij Proximus herladen? Wij loodsen je even door het proces en vertellen je meer over de verschillende mogelijkheden.

Proximus herladen kan op verschillende manieren

Eens je jouw persoonlijke code hebt ontvangen, kan je enkele kanten uit: je herlaadt je beltegoed ofwel via je telefoon ofwel online. Op je telefoon kan je eventueel gebruikmaken van de MyProximus app om hier in je persoonlijke omgeving je beltegoed te herladen, maar er is ook de mogelijkheid om dit zonder de app te doen. Typ #121*Herlaadcode# in en druk op verzenden. In plaats van het woord ‘Herlaadcode’, gebruik je dan de 13-cijferige code die je opgestuurd werd. 

Bij Proximus herladen kan echter ook online gebeuren en ook dit proces is erg gemakkelijk om te doorlopen. Surf naar deze site en neem je code bij de hand. Vul eerst je telefoonnummer in en vervolgens je herlaadcode. Volg de verschillende stappen en je beltegoed is aangevuld voor je het weet! Via deze weg kan je overigens ook gemakkelijk het Proximus beltegoed van een geliefde aanvullen indien je de code wilt gebruiken als een cadeautje. 

Beltegoed bij Proximus herladen is, met andere woorden, een fluitje van een cent: kies jouw favoriete methode en blijf verbonden met de wereld! 

Proximus €15

€15,-

Proximus €15

Proximus €25

€25,-

Proximus €25

Proximus €50

€50,-

Proximus €50