Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Race erop los met Nintendo Switch Online + uitbreidingspakket

Simon Verbeke
Race erop los met Nintendo Switch Online + uitbreidingspakket

De Nintendo Switch heeft heel wat te bieden en is dan ook niet voor niets een enorm populaire console. De voorbije jaren verschenen er al heel wat topgames die je hierop kan spelen, denk bijvoorbeeld aan Paper Mario: The Origami King of The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Veel Switch games kan je solo aangaan, maar uiteraard is het gezelliger om je vrienden erbij te halen en samen te spelen. Wij vertellen je alles over een van de leukste multiplayer games voor de Nintendo Switch (Mario Kart 8 Deluxe) en hoe je deze samen kunt spelen.

De ultieme Mario Kart ervaring

Mario Kart is een ware klassieker onder partygames en het is dan ook niet meer dan logisch dat je je maten wilt uitdagen om te zien wie de snelste is op zoveel mogelijk banen. In de basis biedt Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch al heel wat leuks, maar de ‘Booster Course Pass’ gooit daar nog extra content bovenop. In totaal krijg je maar liefst 48 (!) extra banen om op te racen, verdeeld over 6 golven die mettertijd zullen verschijnen. Van die 6 golven zijn er inmiddels al 2 live gegaan, dus je krijgt nu al waar voor je geld. En dit is nog maar het begin…

De Mario Kart 8 Deluxe DLC brengt je naar de beste tracks uit voorgaande Mario Kart games. Scheur over de straten van Parijs en Tokio, race hoog en laag in de Ninja Hideaway, beleef een zoete ervaring in de Sky-High Sundae en nog veel meer! Voor liefhebbers van Mario Kart is de circuit uitbreidingspas voor Mario Kart 8 Deluxe eigenlijk een must-buy.

Geniet van Nintendo Switch Online + uitbreidingspakket

Om samen online te kunnen spelen heb je Nintendo Switch Online nodig. Om lid te worden van deze service koop je bij KaartDirect de Nintendo Switch Online card van 3 maanden of 12 maanden. Na activatie kan je direct jouw vrienden online uitdagen. Er is echter meer… wil jij echt hét meeste uit je Nintendo Switch halen en profiteren van nóg meer voordelen? In dat geval is Nintendo Switch Online + uitbreidingspakket iets voor jou! Ja, dat is best wel een lange naam om uit te spreken, maar leden van deze service krijgen dan ook een lange lijst aan voordelen.

Als je een Nintendo Switch Online card van 12 maanden koopt, upgrade je gemakkelijk jouw abonnement naar het Nintendo Switch Online + uitbreidingspakket vanuit de eShop. Dit uitbreidingspakket schaf je aan voor 20 euro en biedt een hoop mooie extra's. Voor deze prijs krijg je toegang tot klassieke games van de Nintendo 64 en SEGA Mega Drive om te spelen. Leuk, maar dat is niet het enige, want ook enkele ‘moderne’ games krijgen upgrades. Als lid krijg je zo, bijvoorbeeld, toegang tot de ‘Booster Course Pass’ van Mario Kart 8 Deluxe en de 'Happy Home Paradise' DLC voor Animal Crossing. Upgrade dus naar Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket en roep al je vrienden bijeen voor talloze avonden Switch-plezier!

Nintendo Switch Online 12 maanden

€19,99

Nintendo Switch Online 12 maanden

Mario Kart 8 Deluxe

€59,99

Mario Kart 8 Deluxe

Mario Kart 8 Deluxe Circuit uitbreidingspas

€24,99

Mario Kart 8 Deluxe Circuit uitbreidingspas