Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Smullen met de smakelijke cadeaubonnen van KaartDirect

Simon Verbeke
Smullen met de smakelijke cadeaubonnen van KaartDirect

Voedsel: het bestaat in allerlei kleuren, geuren en smaken én we hebben het dagdagelijks nodig. Klein nadeel: eten klaarmaken is niet altijd even simpel én het kost vaak ook wel een hap tijd uit je dag. Wanneer je ’s avonds thuis komt na je werk, heb je bovendien ook vaak geen zin meer om nog intensief in de potten en pannen te roeren. Gelukkig bestaan daar vandaag de dag oplossingen voor: KaartDirect is hier om je honger te stillen!

De ideale cadeaukaarten voor foodies

Ken jij een zogenaamde foodie, oftewel iemand die graag gevarieerde gerechten uitprobeert uit verschillende (internationale) keukens? Dan heeft KaartDirect enkele cadeaukaarten die op het lijf van deze persoon staan geschreven. Deze kaarten maken het mogelijk om je culinaire horizon te verruimen, gewoon thuis vanuit je luie zetel zonder het huis uit te moeten gaan. Geef toe: dat klinkt natuurlijk als muziek in de oren!

Vind eenvoudig de lekkerste maaltijd bij jou in de buurt

De eerste mogelijkheid is de Deliveroo cadeaukaart: met deze service bestelt de ontvanger van de kaart de heerlijkste gerechten van allerlei restaurants in de buurt. Het eten wordt bereid en vervolgens tot bij je thuis gebracht. Je krijgt dat gezellige ‘restaurant gevoel’, maar dan in de comfort van je eigen huis!

Daarnaast is er ook de Takeaway cadeaubon. Deze kaart is vergelijkbaar met de vorige, want ook hier heeft de gelukkige ontvanger de mogelijkheid om te scrollen door een uitgebreid menu met heerlijke gerechten van de beste restaurants in zijn omgeving. Nadat de bestelling geplaatst is, wordt het eten aan de deur van het opgegeven adres geleverd. Lekker handig!

KaartDirect helpt de hongerigen

Heb je iemand in gedachten die zou watertanden bij het denken aan al die smakelijke mogelijkheden en wil je graag een Deliveroo of Takeaway cadeaubon kopen? Bij KaartDirect zit je daarvoor goed! Koop één van deze smakelijke cadeaukaarten als cadeau om aan een bevriende foodie te geven. Wil je een volledige culinaire ervaring cadeau geven, inclusief dessert? Dan staat de Brownie Box cadeaukaart van KaartDirect garant voor een uniek nagerecht in de vorm van brownies in allerlei smaken. Geniet van je maaltijd!

Deliveroo

€15,- tot €150,-

Deliveroo

Bestellen
Takeaway €25

€25,-

Takeaway €25

Takeaway €50

€50,-

Takeaway €50