Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Tijdelijke NordVPN aanbieding - grijp snel je kans!

Anna Peeters
Tijdelijke NordVPN aanbieding - grijp snel je kans!

Online privacy is van cruciaal belang, zeker in hedendaagse tijden: we worden voortdurend bedreigd door allerlei digitale gevaren zoals hackers, datalekken en ongewenste pottenkijkers die onze data verzamelen. Om je hiertegen te beschermen is er NordVPN, dé vooraanstaande dienst als het aankomt op online veiligheid en privacy. Wil je je online veiligheid een sterke boost geven – wie wil dat nu niet? – dan heeft KaartDirect momenteel een interessante NordVPN aanbieding voor jou.

Wat heeft NordVPN zoal te bieden?

NordVPN is (zoals de naam al impliceert) een VPN, oftewel ‘Virtueel Privénetwerk’. Door hiervan gebruik te maken, ben je onzichtbaar op het net: je locatie wordt verborgen en je laat ook geen sporen na. Krijg je te maken met content die geografisch geblokkeerd is? Ook dat probleem behoort tot het verleden, want NordVPN heeft servers over heel de wereld, waardoor je jouw locatie in meer dan 60 verschillende landen kan plaatsen, zonder hiervoor te moeten inboeten aan snelheid.

Met een NordVPN Standard abonnement krijg je heel wat voordelen, we zetten ze hier even op een rijtje:

Maak nu gebruik van deze tijdelijke Nord VPN aanbieding

Een jaarabonnement van NordVPN kost normaal gezien € 69,99, maar er is nu tijdelijk een scherpe NordVPN korting van kracht. Tot en met 3 maart bespaar je 35%, waardoor je nu slechts € 44,95 betaalt om een jaar lang veilig en anoniem te kunnen surfen. Bestel je dit abonnement bij KaartDirect, dan is het hele proces zo gepiept. Nadat je bestelling is afgerond, kan je direct je account activeren en genieten van alle premium functies.

Dus waar wacht je nog op? Mis deze NordVPN aanbieding niet en ga met een gerust en zelfverzekerd gevoel het internet op!

NordVPN Standard - 12 maanden

€69,99

NordVPN Standard - 12 maanden