Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Uber maakt het leven gemakkelijker

Simon Verbeke
Uber maakt het leven gemakkelijker

De laatste jaren zijn de services van Uber ontzettend populair geworden en voor sommigen niet meer weg te denken. Logisch ook, want het maakt je leven een pak gemakkelijker! Maar wat is Uber eigenlijk? Enerzijds maak je gebruik van Uber om snel van de ene locatie naar de andere te geraken, maar anderzijds is er ook Uber Eats. Deze dienst levert het lekkerste eten aan je voordeur, zonder dat jijzelf er al te veel moeite voor moet doen. In dit blog vertellen we meer over de diensten en een alternatieve manier om saldo op een Uber-account te zetten.

Hoe werkt Uber?

Wil je snel ergens geraken, maar heb je de mogelijkheid niet om je eigen vervoer te gebruiken? Met de Uber app bestel je heel gemakkelijk een taxi die jou naar de gewenste locatie brengt. Je dient enkel de start- en eindbestemming op te geven en na het bestellen word je opgepikt door een chaffeur die bij jou in de buurt is. Je kiest zelf welke soort wagen je in vervoert wilt worden (bijv. luxe- of ecovriendelijkewagens) en je kiest welke betalingsoptie je wilt gebruiken. Gebruiksvriendelijker gaat het niet worden!

Wat is Uber Eats?

Naast de vervoersdienst van Uber, is er ook Uber Eats. Deze service is ideaal als je een hongertje hebt, maar zelf even niet wil/kan koken. Het principe is simpel: via de Uber Eats app vind je restaurants in de buurt en jij kiest het type gerecht waar je op dat moment zin in hebt. Het aanbod is enorm divers: er is ‘Vlaamsche’ kost, maar ook heel wat internationale keuze zoals sushi, pasta, etc. Waar je ook zin in hebt: Uber Eats heeft sowieso wel iets lekkers voor je in petto!

Haal Uber tegoed bij KaartDirect

Wil je graag van Uber gebruikmaken, maar liever niet je bankgegevens linken aan de app? Dan biedt KaartDirect jou de ideale oplossing: wij bieden een Uber cadeaubon aan waarmee je gemakkelijk van zowel Uber als Uber Eats gebruikmaakt. De waarde van deze bon kies je zelf en dient tussen de € 25 en € 150 te liggen. Na aanschaf krijg je een unieke code opgestuurd: tik deze code in wanneer je wilt gebruikmaken van Uber en zo vermijd je het koppelen van je gegevens. Bovendien is deze code niet persoonsgebonden, dus als je een geliefde wilt verrassen met wat Uber Money, kan dat ook!

Uber Cadeaubon

€25,- tot €150,-

Uber Cadeaubon

Bestellen