Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Wat zijn Candy Crush goudstaven en hoe kunnen ze je helpen?

Simon Verbeke
Wat zijn Candy Crush goudstaven en hoe kunnen ze je helpen?

Tenzij je het voorbije decennium onder een steen hebt geleefd, heb je hoogstwaarschijnlijk al eens gehoord van Candy Crush Saga. Al meer dan 10 jaar lang kunnen we genieten van deze zoete mobiele game en de nieuwe levels blijven maar binnenstromen. Het spel is énorm populair en dat is ook logisch: de simpele (maar uitdagende) gameplay is even verslavend als een pot snoepjes. Ben je helemaal verslingerd aan Candy Crush of één van de sequels (zoals Candy Crush Soda Saga)? Dan wil je vast alles uit je spelervaring halen!

Ga voor goud met Candy Crush goudstaven

Candy Crush Saga is volledig gratis te spelen, maar als je sneller vooruitgang wilt boeken en makkelijker door de levels wilt vliegen, dan zijn er Candy Crush goudstaven om je te helpen. Klinkt spectaculair, maar wat kan je er eigenlijk mee doen?
Stel je voor: dat ene level wil maar niet lukken en je kan wel een duwtje in de rug gebruiken. Met goudstaven koop je ‘boosters’ als hulp: wat dacht je van een ‘lollipop hamer’ waarmee je eender welk vakje op het bord kan breken? Of misschien kies je wel voor de ‘Zweedse vissen’ die tactisch vakjes zullen verbrijzelen? Is dat nog niet genoeg voor je, dan is er ook de ‘kleurenbom’: deze verwijdert elk snoepje van een bepaalde kleur op het veld… op explosieve wijze!

Laat het spel niet stoppen!

Schiet je net tekort om een bepaald level tot een goed einde te brengen? Activeer dan de ‘extra zetten’ booster die je meer mogelijkheden geeft om een level alsnog tot een goed einde te brengen. Lukt het je, ondanks eventuele boosters, nog steeds niet om een level te voltooien? Dan verlies je een leven en als al je levens op zijn, dan moet je een bepaalde tijd wachten om verder te kunnen spelen. Met goudstaven vermijd je deze wachttijden: koop extra levens of wordt tijdelijk immuun, zodat je kan blijven spelen.

Wil je makkelijk en veilig goudstaven kopen? KaartDirect helpt je uit de nood: koop hier bij ons de Candy Crush kaart en je hoeft geen gegevens te koppelen aan je Candy Crush account. De kaart is bovendien niet persoonsgebonden, dus deze is ook ideaal om als cadeautje te geven. Game on!

225 Candy Crush goudstaven

€25,-

225 Candy Crush goudstaven