Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Weet je niet wat te kijken op Netflix? Lees hier enkele tips!

Simon Verbeke
Weet je niet wat te kijken op Netflix? Lees hier enkele tips!

Heb je nood aan rust? Wil je ’s avonds languit in je sofa ploffen en even ontsnappen van je werk? Dan kan je steevast bij Netflix terecht: dé ultieme bron van ontspanning! Met een Netflix abonnement heb je altijd en overal de mogelijkheid om de leukste films en series te streamen. Bovendien wordt er geregeld nieuwe content toegevoegd aan de streamingdienst, dus er is altijd wel iets om te kijken. Wij geven je graag enkele suggesties.

De beste Netflix series van het moment

Netflix heeft veel kwalitatieve shows in verschillende categorieën. Zo is er, bijvoorbeeld, de spannende thrillerreeks ‘You’. Volg de charmante (maar gevaarlijke) boekhandelaar Joe, die heel ver gaat om binnen te dringen in de levens van de personen waar hij zijn oog op laat vallen. Intussen zijn er al 4 seizoenen van ‘You’ verschenen, het zit vol spannende afleveringen die er voor zorgen dat je op het puntje van je stoel zit.

Ben je op zoek naar een hartverwarmend drama? Dan is ‘Ginny & Georgia’ iets voor jou: deze serie volgt Ginny, die een moeilijke relatie heeft met haar moeder Georgia. Ze verhuizen naar een nieuw stadje en proberen daar een nieuw leven te starten. Het is een emotioneel verhaal met veel humor, romantiek en onverwachte wendingen.

Ook voor (internationale) realityreeksen zit je bij Netflix helemaal goed! Physical: 100 is hier een mooi voorbeeld van: in dit Koreaanse spelprogramma nemen 100 krachtpatsers het tegen elkaar op in een selectie van loodzware fysieke uitdagingen. De verliezers vallen af, totdat er uiteindelijk één winnaar met een mooie geldprijs gaat lopen.

Ten slotte is er ook het enorm populaire ‘Wednesday’. In deze mysterieuze en bloedstollende reeks volgen we de avonturen van Wednesday Addams (bekend van ‘The Addams Family’) op haar middelbare school Nevermore. De omgeving wordt echter opgeschrikt door enkele brutale moorden en Wednesday trekt op onderzoek uit. 8 afleveringen lang is het zoeken en raden wie de moordenaar is…

Haal de Netflix cadeaubon bij KaartDirect

KaartDirect biedt de mogelijkheid om op een gemakkelijke manier een Netflix abonnement te activeren. Een Netflix kaart kopen is immers een fluitje van een cent: kies jouw gewenste waarde (zoals de Netflix kaart van €25) en reken af met één van onze vele betaalmogelijkheden. Hierna is het enkel maar een kwestie van de gekregen code in te voeren via je Netflix account en voilà: je Netflix herladen was nog nooit zo gemakkelijk! Je kan de Netflix cadeaubon zelf gebruiken, maar als je iemand kent die deze topseries ook écht moet gezien hebben, dan is deze kaart ook geschikt om te schenken als cadeau. Op deze manier kunnen jij en je vrienden samen praten over alle laatste films en series.

Neem snel die bak popcorn erbij en binge er maar op los!

Netflix cadeaubon

€25,- tot €150,-

Netflix cadeaubon

Bestellen
Netflix €25

€25,-

Netflix €25

Netflix €50

€50,-

Netflix €50