Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Zet haar in de bloemetjes met een originele cadeaukaart

Simon Verbeke
Zet haar in de bloemetjes met een originele cadeaukaart

Wat zouden wij mannen zijn zonder onze ‘vrouwkes’? Ze zijn er altijd voor ons wanneer we ze nodig hebben, ze geven ons liefde en ze staan telkens voor ons klaar. Het is dan ook niet meer dan logisch dat wij onze partners geregeld moeten verwennen om te tonen hoe graag we hen zien. Je kan groots uitpakken met spectaculaire cadeaus, maar dit is niet per se nodig. Soms is een klein presentje dat vanuit het hart komt genoeg om aan te tonen hoe graag je haar ziet. Ben je op zoek naar wat inspiratie voor zo’n geschenk? Dan zit je hier bij KaartDirect goed: we geven je graag enkele tips.

Een spannend setje van Hunkemöller

Hunkemöller is de nummer één winkel voor lingerie in zowel België als Nederland. Het ideale adres als je partner graag nieuwe lingeriesetjes in huis haalt, ze vindt hier sowieso wel iets naar haar smaak. Hierom alleen al is de Hunkemöller giftcard een leuk geschenkidee, maar tegelijk is deze kaart ook nuttig voor jou als man. Bij Hunkemöller zijn er immers ook heel wat ‘sexy setjes’ te vinden, die jullie relatie wat spannender kunnen maken. Voor elk wat wils!

Verwen haar met een sieraad van My Jewellery

Je kent vast wel de bekende uitspraak ‘diamonds are a girl’s best friend’? Dit citaat is niet voor niets iconisch: het klopt ook gewoon! Uiteraard hoef je die ‘diamant’ niet letterlijk te nemen, maar een juweeltje of sieraad is nu eenmaal een prachtig cadeau voor haar als je ze eens goed wilt verwennen. Bij KaartDirect is dit gemakkelijk te regelen dankzij de My Jewellery cadeaubon. In deze bekende juwelier vind je talloze mooie en betaalbare sieraden in verschillende stijlen. Draagt je partner graag ringen, kettingen, armbandjes…? Dan zit ze hier helemaal goed!

Online shoppen in de Bijenkorf

Wil je je geliefde verwennen met een leuke shoppingtrip? Dan is een Bijenkorf cadeaukaart perfect! In dit grote Nederlandse warenhuis koop je de mooiste en meest luxueuze kleding, interieurartikelen, accessoires en meer. De fysieke winkels van de Bijenkorf liggen in Nederland, maar er is ook een webshop waar ze in kan grasduinen. Op deze manier hoeven jullie geen tripje te maken naar het buitenland en wordt de bestelling gewoon vanuit de luie zetel thuis gemaakt.

Uiteraard zijn dit slechts enkele ideeën en zijn er nog talloze andere leuke cadeaukaarten die je haar cadeau kan geven. Bekijk ons volledige aanbod voor nog meer inspiratie.

Hunkemöller

€5,- tot €150,-

Hunkemöller

Bestellen
My Jewellery

€10,- tot €150,-

My Jewellery

Bestellen
de Bijenkorf

€5,- tot €150,-

de Bijenkorf

Bestellen