Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

CinemaCadeau

CinemaCadeau kopen? Doe je bij KaartDirect.be

Wil je iemand een origineel cadeau geven dat altijd in de smaak valt? Dan is CinemaCadeau dé beste optie. Deze cadeaukaart geeft recht op een bioscoopbezoekje in diverse bioscopen door heel België heen. Je bent dus niet aan één vast adres gebonden en dat maakt CinemaCadeau tot een erg flexibele gift. Verras en bestel CinemaCadeau hier bij KaartDirect.be!

Onze CinemaCadeau Cadeaukaarten

CinemaCadeau (1 persoon)

€12,50

CinemaCadeau (1 persoon)

CinemaCadeau (2 personen)

€25,-

CinemaCadeau (2 personen)

cinemacadeau

Naar de bios met CinemaCadeau

Vrijwel iedereen bezoekt wel eens een bioscoop, want een film op een groot doek met goed geluid bekijken is nu eenmaal erg plezierig. Zeker als het een zeer goede film betreft en die zijn geregeld in de cinema te vinden. Het is dan ook niet gek dat velen te verblijden zijn met een gratis bioscoopkaartje, maar nog beter is CinemaCadeau, waarmee de ontvanger zelf bepaalt naar welke film hij of zij gaat.

CinemaCadeau is namelijk een universeel bioscoopkaartje, waarmee de ontvanger zelf kan bepalen welke film hij of zij kijkt. En dit dan in diverse bioscopen door heel België, op ieder gewenst moment. Wel kan het zijn dat een reservering vooraf vereist is, wat natuurlijk voornamelijk van toepassing is op films die net draaien. Verder is CinemaCadeau het meest flexibele bioscoopkaartje dat je kunt krijgen en die bestel je bij KaartDirect.be.

Twee soorten CinemaCadeau’s

Bij KaartDirect.be kun je twee CinemaCadeau’s bestellen. Zo hebben we een optie voor één kaartje en een optie voor twee kaartjes. Er zit geen verschil in de werking, het gebruik en meer, jij beslist enkel hoeveel kaartjes je nodig hebt. Is het een cadeau voor een vriend of vriendin, dan heb je aan één CinemaCadeau wellicht genoeg. Betreft het een stelletje? Dan is het natuurlijk wel zo leuk om twee kaartjes te geven.

Het bestellen van CinemaCadeau is heel eenvoudig bij KaartDirect.be. Je maakt een keuze uit een van de twee producten en nadien zul je even de stappen moeten doorlopen. Zodra je dat gedaan hebt en de betaling is door KaartDirect.be ontvangen, dan laten we je gelijk de tegoedcodes zien, die je in kunt wisselen voor een of twee bioscoopkaartjes.

Ook sturen we je het CinemaCadeau nog even per mail toe, zodat je het altijd weer terug kan vinden op het moment dat je het later nodig hebt. Zo eenvoudig en makkelijk kan het gaan. Maak een keuze, betaal en ontvang onmiddellijk je bestelling per mail. Leuk om te geven, maar natuurlijk ook perfect om zelf van te genieten! Bestel hier jouw CinemaCadeau!