Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Nintendo eShop card

Koop je Nintendo eShop card hier bij KaartDirect

Ben je op zoek naar een nieuw spel om op je Nintendo Switch te spelen? Dan kan je altijd in de Nintendo eShop terecht: deze digitale winkel van Nintendo heeft heel wat games, uitbreidingspassen en extra’s in de aanbieding. Ook voor abonnementen kan je er terecht. Bij KaartDirect koop je Nintendo tegoedkaarten, zodat je je digitale portemonnee aanvult om hier te kunnen winkelen. Op deze manier hoef je geen bankgegevens te koppelen en heb je zonder gedoe toegang tot je geld.

Nintendo eShop card €15

€15,-

Nintendo eShop card €15

Nintendo eShop card €25

€25,-

Nintendo eShop card €25

Nintendo eShop card €50

€50,-

Nintendo eShop card €50

Nintendo eShop card €75

€75,-

Nintendo eShop card €75

Nintendo eShop card €100

€100,-

Nintendo eShop card €100

De Nintendo eShop card komt altijd wel te pas

Als je een Nintendo Switch in huis hebt, dan heb je ook toegang tot de Nintendo eShop: dé nummer één plek waar je terechtkan voor al je Nintendo noden. Je koopt er talloze games, Downloadable Content (DLC), uitbreidingspassen, extra’s en online abonnementen voor je Nintendo account. Je vindt er de grootste games – denk maar aan Mario, Minecraft of Fortnite – maar ook heel veel leuke indie games – zoals Stardew Valley of Cuphead - . Voor elk wat wils dus!

Om aankopen te doen in de Nintendo eShop heb je verschillende mogelijkheden. Je kan uiteraard je bankgegevens koppelen aan je Nintendo account en zo dingen kopen, maar er zijn ook Nintendo eShop tegoedkaarten. Door deze te gebruiken hoef je geen gegevens te koppelen en heb je meer controle over je uitgaven. Dit is handig als je, bijvoorbeeld, kinderen hebt die de console gebruiken. Deze kaarten zijn ook perfect om als cadeau te geven aan een gamende vriend of vriendin.

Koop je Nintendo kaarten bij KaartDirect

KaartDirect heeft verschillende kaarten in het assortiment, afhankelijk van wat voor jou het beste past. Ben je op zoek naar een kleinere game of een uitbreidingspas? Dan zijn de Nintendo tegoedkaarten van 15 euro en 25 euro ideaal. Wil je echter meerdere games of misschien wel een grote exclusieve Nintendo game kopen? Dan zit je met een kaart van 50, 75 of 100 euro helemaal goed. Uiteraard kan je ook meerdere kaarten met elkaar combineren om zo tot het gewenste bedrag te komen. Wanneer je jouw keuze hebt gemaakt, kies je voor je geprefereerde betaalmethode en na aanschaf krijg je direct een unieke code op je scherm te zien. Deze wordt ook naar je mailbox gestuurd, zodat je die altijd kan raadplegen.

Meer Nintendo bij KaartDirect

Naast Nintendo eShop tegoedkaarten, heeft KaartDirect nog talloze andere Nintendo gerelateerde zaken in het aanbod zitten. Als je samen wilt gamen met je vrienden, koop je hier ook je Nintendo Switch Online abonnement. Wil je liever je games direct kopen, zonder je tegoed te moeten opladen? Neem dan eens een kijkje in ons aanbod met volledige Switch games en uitbreidingspassen.