Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Bespaar tot 30% op PS Plus met de PlayStation Black Friday deals

Simon Verbeke
Bespaar tot 30% op PS Plus met de PlayStation Black Friday deals

We zijn inmiddels halfweg de maand november en dat betekent dat we weer kunnen profiteren van een karrenvracht aan Black Friday deals. Black Friday is een Amerikaanse traditie die de laatste jaren ook hier bij ons een waar fenomeen is geworden. Deze dag is namelijk het onofficiële ‘startschot’ om te beginnen shoppen voor de feestdagen. Heel wat winkels pakken in de periode rond deze dag uit met talloze kortingen en promo’s en ook Sony PlayStation doet hieraan mee.

Black Friday aanbiedingen in de PlayStation Store

Vanaf 17 tot en met 27 november sla je je slag in de PlayStation Store: er zullen heel veel (exclusieve) topgames aan een hoge korting verkocht worden én je betaalt tijdelijk ook minder voor een jaarabonnement op zowel PlayStation Plus Extra als PlayStation Plus Premium. Dit is, met andere woorden, hét moment voor elke PlayStation gamer om mooie deals te scoren, dus laat deze kans zeker niet liggen!

Dit zijn de specifieke kortingen die je krijgt op de verschillende PlayStation Plus abonnementen:

Beleef meer met PlayStation Plus Extra

Er zijn talloze redenen te bedenken waarom je lid zou moeten worden van PlayStation Plus Extra. De mogelijkheid om online te kunnen spelen met je vrienden, bijvoorbeeld, of toegang tot de cloud om hier data te kunnen bewaren. Daarnaast krijg je ook maandelijks enkele gratis games, maar ook toegang tot een grote bibliotheek met honderden games die je kan downloaden en spelen zonder extra kosten. Als kers op de taart geniet je ook nog eens van exclusieve ledenkortingen in de PlayStation Store. Enkel maar voordelen!

PlayStation Plus Premium biedt de volledige ervaring

Wil je genieten van nóg meer functies? Kies dan voor PlayStation Plus Premium: als lid van deze service krijg je alle eerder genoemde voordelen, aangevuld met nog meer games. Je krijgt toegang tot een groot aantal PlayStation-klassiekers en tot games die via de cloud gestreamd kunnen worden. Daarnaast bieden de Game Trials in dit lidmaatschap de optie om games uit te testen vooraleer je ze koopt.

Wees voorbereid op de Black Friday deals met PlayStation kaarten

De Black Friday promo’s blijven niet eeuwig, dus het loont om goed voorbereid te zijn. Of je nu nieuwe games wilt kopen, of een nieuw abonnement wilt afsluiten: bij KaartDirect zit je goed! Koop hier een PlayStation Store kaart om gemakkelijk PlayStation tegoed aan je account toe te voegen. Wij bieden de PSN card aan in verschillende waardes, dus de keuze is aan jou.

PlayStation kaart €60

€60,-

PlayStation kaart €60

PlayStation kaart €100

€100,-

PlayStation kaart €100

PlayStation kaart €120

€120,-

PlayStation kaart €120