Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

De BeautyCadeau bon is het ideale (last-minute) valentijnscadeau

Simon Verbeke
De BeautyCadeau bon is het ideale (last-minute) valentijnscadeau

Aaaah, Valentijn. Die ene dag in het jaar waarop we al onze geliefden eens éxtra in de bloemetjes zetten (soms zelfs letterlijk). Dozen chocolade en boeketjes bloemen zullen er zeker en vast in overvloed zijn, maar als je op zoek bent naar een origineler cadeau en je hebt wat inspiratie nodig, dan is KaartDirect hier om jou daarbij te helpen. De BeautyCadeau gift card is namelijk een ideaal geschenk om op deze liefdevolle dag te geven.

Een valentijnscadeau met veel mogelijkheden

Met de BeautyCadeau kaart heb je de mogelijkheid om verschillende fysieke winkels te bezoeken die allen draaien rond hetzelfde thema: schoonheid. Eén van deze winkels is Rituals. Hier kan je terecht voor shampoos, geurproducten, huidverzorging en nog veel meer. De producten van Rituals zijn gebaseerd op verschillende Aziatische tradities en bieden je telkens een relaxerende en verzorgende ervaring.

Naast Rituals is de BeautyCadeau bon ook bruikbaar in één van dé grootste parfumeriezaken van de Benelux: ICI Paris XL. Je koopt hier de heerlijkste geurtjes van de mooiste merken, dit voor zowel hem als haar. Naast talloze parfums, biedt ICI Paris XL ook verzorgingsproducten, make-up en meer aan. Over make-up gesproken: met BeautyCadeau kan je ook in de fysieke winkels van Boozyshop terecht. Boozyshop is een grote make-up en verzorgingswinkel met vele exclusieve en betaalbare merken. Naast make-up vind je hier ook, onder andere, skincare producten en allerlei beauty accessoires.

De BeautyCadeau gift card bij KaartDirect

Ben je nog op zoek naar een (last-minute) Valentijn cadeau voor je geliefde? In de webshop van KaartDirect is het mogelijk om op slechts enkele minuten tijd een BeautyCadeau kaart te bestellen. Je hoeft hierdoor zelfs het huis niet uit te komen om een leuk geschenk te bemachtigen! Bovendien geeft KaartDirect je de mogelijkheid om zelf de waarde van de cadeaubon te bepalen: dit kan van €5 tot wel €150 gaan.

Wil je je valentijnscadeau nog wat personaliseren voor dat extra tikkeltje meer? Klik dan op Stuur als cadeau om je geschenk van een leuk design én een persoonlijke tekst te voorzien: op deze manier scoor je gegarandeerd goede punten.

Geniet van deze Valentijnsdag en van de liefde!

BeautyCadeau

€5,- tot €150,-

BeautyCadeau

Bestellen