Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Valentijnsdag header

Wanneer is Valentijn 2023?

Elk jaar is er één dag waarop we onze geliefden eens extra in de bloemetjes zetten: Valentijnsdag. In 2023 valt deze dag op dinsdag 14 februari. In aanloop van deze datum zijn er vele winkels die leuke aanbiedingen beschikbaar stellen, waardoor jij je perfect kunt voorbereiden op deze bijzondere dag.

Een origineel Valentijn cadeau uitzoeken

Traditiegetrouw kopen veel mensen een cadeautje voor hun geliefde op Valentijnsdag. Dat kan een klein presentje zijn, maar ook een groots cadeau. Uiteindelijk is het echter het gebaar dat telt. Er zijn klassiekers zoals een bos bloemen of een doos chocolaatjes, maar er zijn daarnaast ook een hoop andere leuke geschenkjes waarmee je iemand kan verrassen.

Valentijnscadeau voor hem en haar

Bij KaartDirect heb je een uitgebreid gamma aan cadeaubonnen die geschikt zijn voor Valentijndsdag. Zo kan je haar verwennen met een Rituals gift card of een BeautyCadeau bon voor nog meer keuze in schoonheidsproducten. Ook een FashionCadeau kaart is een leuk idee als ze van shoppen houdt.

Ook voor hem zijn er talloze leuke geschenkbonnen te vinden op KaartDirect. Houdt hij van gamen? Dan bieden wij talloze gaming gift cards aan, waaronder Nintendo. Een ander leuk idee is hem een bol.com cadeaubon te schenken. Hiermee kan hij allerlei producten kopen in de uitgebreide webwinkel.

Cadeaus om samen van te genieten

Uiteraard biedt KaartDirect ook talloze cadeaus aan waar jullie gezellig samen van kunnen genieten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoekje aan een bioscoop in de buurt dankzij de CinemaCadeau kaart of een leuke (city)trip met een Airbnb bon? Als je liever gewoon thuis blijft, is een romantisch diner wel een fijn idee: eten kan je gemakkelijk bestellen met de Uber Eats cadeaubon en een romantisch muziekje kan voor gezorgd worden met een Spotify Premium abonnement. Er zijn opties genoeg!

Een persoonlijke boodschap

Het voordeel van een online gift card bij KaartDirect te bestellen, is dat je snel, eenvoudig en veilig een cadeau kan kopen. Hierdoor kan je op elk moment een cadeaubon bestellen en direct erna schenken aan je geliefde. Bij KaartDirect is er de optie beschikbaar om je gekozen kaart te versturen als cadeau. Door hier gebruik van te maken, heb je de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap bij je cadeautje te steken, wat uiteraard een mooi (en romantisch) gebaar is. Fijne Valentijnsdag!

 
KaartDirect Logo Icon