Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

De leukste Xbox games om met Halloween te spelen

Simon Verbeke
De leukste Xbox games om met Halloween te spelen

Oktober is gearriveerd en dat betekent uiteraard dat Halloween er weer aankomt: de ideale gelegenheid om ons helemaal onder te dompelen in een griezelige sfeer! Op Xbox zijn er heel wat passende games te vinden die ideaal zijn om tijdens deze periode te spelen. Wij zochten er alvast enkele voor jullie uit. Alle genoemde games kan je gemakkelijk aanschaffen in de Microsoft Store met de Xbox kaarten van KaartDirect.

The Quarry

Negen tieners vieren samen het einde van hun zomerkamp. Er wordt gefeest en gedronken, maar het feestje neemt plots een duistere wending wanneer blijkt dat ze worden opgejaagd door enkele bloeddorstige figuren… De tieners moeten rennen voor hun leven en jij bent degene die de touwtjes in handen neemt: je maakt verschillende keuzes voor de personages, die wel eens het verschil tussen leven en dood kunnen betekenen… Deze filmische horrorgame van de makers van Until Dawn is perfect om een avondje te huiveren, alleen of met vrienden.

Scorn (vanaf 14 oktober)

Scorn is een first-person horrorgame die regelrecht uit je nachtmerries zou kunnen komen. Je wordt in een vreemde wereld gedropt die vol loopt met allerlei gedrochten die jou een kopje kleiner willen maken. Verken de verschillende regio’s, los puzzels op en probeer levend te ontsnappen uit deze droomachtige wereld vol gevaren. Goed nieuws: als lid van Xbox Game Pass kan je deze game bovendien zonder extra kosten spelen.

A Plague Tale: Requiem (vanaf 18 oktober)

In dit vervolg op het bekroonde A Plague Tale: Innocence moeten broer en zus Hugo en Amicia opnieuw zien te overleven in een wereld die overlopen is door ratten. Deze enge beestjes vallen aan in hordes en zijn dodelijker dan ooit. Je zal stalen zenuwen nodig hebben om onopgemerkt langs de zwermen ratten te lopen en allerlei puzzels op te lossen. Ook deze game is inbegrepen in Xbox Game Pass.

Dying Light 2

Wie Halloween zegt, zegt monsters. En wie monsters zegt, denkt waarschijnlijk ook aan zombies! Deze wandelende lijken zijn al jaren te vinden in heel wat vormen van horror entertainment en dus ook in verschillende games. Eén van de leukste recente zombiegames is Dying Light 2, waarin je in een grote open wereld kan rennen, springen, klimmen én terwijl legers aan zombies moet afslachten op de leukste manieren. Ondode pret verzekerd!

Metal: Hellsinger

Voor degenen onder ons die het wat harder en helser prefereren, is er Metal: Hellsinger. Deze demonische first-person shooter brengt je naar de hel, waar je legers aan demonen moet afknallen… op het ritme van keiharde metal muziek. Voel de muziek, laad je geweren en knal alles af wat maar op je pad komt. Ook deze game kan je spelen zonder extra kosten als lid van Xbox Game Pass.

Koop je Xbox kaarten bij KaartDirect

Heb je een spel gespot dat je wel leuk lijkt? Haal dan snel een passende Xbox gift card bij KaartDirect en schaf de game aan. Ook voor andere games die jou leuk lijken, kan je dit Xbox tegoed gebruiken. Happy Halloween!

Xbox Gift Card €20

€20,-

Xbox Gift Card €20

Xbox Gift Card €50

€50,-

Xbox Gift Card €50

Xbox Gift Card €75

€75,-

Xbox Gift Card €75

Game Pass Console 6 maanden

€59,99

Game Pass Console 6 maanden