Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Er tussenuit met een Weekendje Weg cadeaubon

Anna Peeters
Er tussenuit met een Weekendje Weg cadeaubon

Het leven kan soms best lastig zijn: de dagelijkse sleur van werken, je huis (en gezin) onderhouden en alle stress die daarbij komt kijken, kan wel eens overweldigend worden. Het is daarom ook zo belangrijk om regelmatig afstand te nemen van dit hele gedoe en je eens goed te ontspannen. Dit hoeft geen grote en uitgebreide vakantie te zijn, soms is een kort weekendje weg exact wat iemand nodig heeft om de batterijen eens goed op te laden. Om deze reden is de (toepasselijk genoemde) ‘Weekendje Weg’ cadeaubon ontstaan: hét ticket voor die broodnodige korte vakantie.

Honderden bestemmingen

Waar gaat de reis naartoe dan? Wel, die beslissing ligt helemaal in de handen van de ontvanger van de Weekendje Weg bon. Er zijn heel wat vakantiebestemmingen om uit te kiezen en dit in tientallen landen, waaronder Nederland, Spanje, Frankrijk, Oostenrijk en ga zo maar door! Er is een gepaste locatie voor iedereen, waardoor de bon van Weekendje Weg een origineel en flexibel cadeau is om aan eender wie te geven.

Er zijn ook talloze gelegenheden waar de Weekende Weg cadeaubon voor gebruikt kan worden. Op een verjaardag, bijvoorbeeld, zal je de jarige gegarandeerd gelukkig kunnen maken met een weekendje weg. Verjaart hij of zij tijdens de zomermaanden? Dan is de bon Weekendje Weg zelfs nóg meer geschikt, want zeg nu zelf: tijdens die heerlijk zonnige maanden doet het toch zo’n deugd om even weg te vluchten van het werk en je te ontspannen.

Verwen een collega op Secretaressedag

Verjaardagen zijn natuurlijk niet de enige gelegenheid waar je deze bon voor kunt gebruiken. Binnenkort, op 18 april om precies te zijn, valt Secretaressedag. Dit is een speciale dag waarop alle secretaresses, maar ook al het andere ondersteunend personeel, eens in de bloemetjes worden gezet. Ze werken heel hard en deze inzet mag uiteraard ook wel eens beloond worden… met een weekendje weg, bijvoorbeeld!

Met de Weekendje Weg bon leg je je personeel eens goed in de watten op hun feestdag: verwen ze met een korte vakantie en je mag er zeker van zijn dat ze dit zullen appreciëren. Iedereen krijgt graag erkenning voor zijn/haar werk en op deze manier toon je als werkgever dat je de moeite en inspanningen van je personeel apprecieert.

Eenvoudig een digitale cadeaubon bestellen bij KaartDirect.be

De bon Weekendje Weg is heel gemakkelijk online te bestellen via KaartDirect.be. Je kiest simpelweg de waarde die je op de cadeaubon wilt zetten en rekent af met de betaaloptie die je voorkeur geniet. Of je nu je personeel wilt bedanken, een jarige vriend(in) wilt verrassen of gewoon iemand eens goed wilt verwennen: stuur ze de Weekendje Weg cadeaukaart op en laat ze maar eens goed genieten van een welverdiende time-out!

Weekendjeweg.be

€5,- tot €150,-

Weekendjeweg.be

Bestellen