Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Wat te doen met een Weekendjeweg cadeaubon?

Simon Verbeke
Wat te doen met een Weekendjeweg cadeaubon?

De Weekendjeweg cadeaubon is in het leven geroepen om ons de mogelijkheid te geven te ontsnappen van het drukke dagdagelijkse leven. Ga er even tussenuit om te genieten van wat rust om zo je batterijen weer helemaal op te laden. Iedereen kan dit wel eens gebruiken en daarom is deze cadeaubon ook heel populair. Heb jij een Weekendjeweg cadeaukaart gekregen en weet je niet goed wat je er nu mee moet doen? Lees dan hier enkele tips en zorg ervoor dat je goed voorbereid op je trip vertrekt.

Een belangrijk detail

Het allereerste dat je best even doet, is de houdbaarheidsdatum op de kaart checken: misschien ligt de kaart wel al even in een lade stof te happen en na een periode van drie jaar kan deze vervallen. Deze eerste stap kan dus geen kwaad. Is je kaart nog steeds geldig? Top, dan kan het zoeken naar een gepaste bestemming beginnen!

Browse door de leukste bestemmingen

Je hoeft je geen zorgen te maken: keuze is er alleszins genoeg! Als je niet ver wilt reizen, dan zijn er in ons eigen landje heel wat leuke plekjes om te bezoeken. Daarnaast zijn er natuurlijk ook in het buitenland veel mogelijkheden (onder andere Frankrijk, Spanje, Duitsland en meer). Scroll gerust eens door het volledige aanbod met bestemmingen op de officiële site. Er zijn verschillende soorten hotels en bungalows om uit te kiezen, dus je vindt gegarandeerd wel iets leuks!

Samen of solo op pad?

Een ander aspect waar je aan moet denken, is je gezelschap. Je kan in je eentje de wereld gaan ontdekken, maar tegelijk is er ook de mogelijkheid om de ervaring met iemand te delen. In dat tweede geval heb je natuurlijk wat opties: je partner is voor de hand liggend, maar je kan ook een familielid meenemen. Ga eens samen op stap met je broer, zus, neef, nicht… en geniet samen van wat ‘family time’. Uiteraard is er ook de optie om je (beste) vriend(in) mee te nemen en samen een gezellige tijd te beleven. De keuze is aan jou!

Vergeet deze persoon niet!

Wie je ook meeneemt, het blijft echter belangrijk dat je één bepaalde persoon niet vergeet: degene die je de Weekendjeweg cadeaubon heeft gegeven. Wanneer je op locatie bent, is het een leuk idee om een foto of kaartje te sturen met een fijne boodschap. Op deze manier is de gever van de cadeaukaart ook een beetje betrokken bij je avontuur!

 

Gerelateerde artikelen:

Weekendjeweg.be

€5,- tot €150,-

Weekendjeweg.be

Bestellen