Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Voorzie je kleerkast van een zomerse update met ASOS

Simon Verbeke
Voorzie je kleerkast van een zomerse update met ASOS

De zomer is bijna officieel aangebroken, maar het warme weer is de laatste dagen al helemaal aanwezig geweest. Dat betekent dat het hoog tijd is om onze kleerkasten aan te passen aan de heerlijk zonnige zomertemperaturen! De gepaste kleding vinden is echter niet altijd even makkelijk, maar gelukkig is er een centrale plaats waar je alles vindt wat je maar nodig hebt om de zomer stijlvol mee door te komen: de webwinkel van ASOS.

 

Een zomerse look voor iedereen

Of je nu op zoek bent naar een luchtig kleedje, een trendy (zwem)short of een nieuw paar sandalen: bij ASOS zit je helemaal goed! Er zijn honderden leuke mode items te vinden in het assortiment voor zowel mannen als vrouwen. Speciaal voor de komende zomervakantie vind je nu bovendien heel wat leuke ‘Holiday’ artikelen, die perfect zijn voor het warme weer.

Kleding is echter niet het enige: maak je look helemaal af met één van de vele accessoires van ASOS. Wat dacht je van een trendy zonnebril, een (vintage) tasje, een stijlvolle ketting of gewoon een leuk hoedje? Op deze manier geef je jouw look een unieke touch en zo kan je er zeker van zijn dat je goed zal opvallen.

 

Geef de ASOS gift card cadeau

Het moge duidelijk zijn: bij ASOS is er enorm veel te vinden en iedereen kan er wel zijn of haar slag slaan. Net daarom is de ASOS cadeaubon zo’n breed én handig geschenk om aan eender wie te geven. Wil je iemand verrassen met een garderobe ‘update’ voor de komende zomer? Geef die persoon dan een duwtje in de rug en schenk een ASOS cadeaukaart om dit waar te maken.

Bij KaartDirect is het kopen van een cadeaubon een fluitje van een cent: je kiest zelf een gepast bedrag (dit kan gaan van 5 euro tot wel 250 euro) en je schaft de ASOS gift card aan met één van de vele beschikbare betaalmogelijkheden. Aankoop gebeurd? Stuur dan de code door aan de gelukkige ontvanger en geef een zonnige verrassing cadeau!

 

Gerelateerde artikelen:

ASOS

€5,- tot €250,-

ASOS

Bestellen