Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Volop genieten van de lente met de Zalando gift card

Simon Verbeke
Volop genieten van de lente met de Zalando gift card

Langzaamaan stijgen de temperaturen, het zonnetje breekt steeds vaker door de wolken heen en in de verte horen we de vogeltjes vrolijk fluiten. Het is officieel: de winter is voorbij en de lente heeft zijn intrede gedaan. Dit betekent dat we onze dikke winterkleren mogen opbergen en in plaats daarvan enkele ‘lichtere’ alternatieven kunnen bovenhalen. Misschien is het tegelijkertijd ook nodig om je kleerkast uit te breiden met enkele nieuwe outfits, daarvoor is KaartDirect hier om je te helpen.

Genieten van de zon met de Zalando cadeaubon

Om je helemaal voor te bereiden op de ‘officiële’ terugkomst van de zon, biedt KaartDirect de Zalando bon aan. Met deze gift card krijg je de mogelijkheid om eens helemaal los te gaan in de enorm uitgebreide webwinkel van Zalando, waar de ontvanger duizenden leuke kledingartikelen vindt.

Nu de dagen wat warmer worden, kunnen we meer en meer onze dikke truien en hemden inwisselen voor lichte T-shirts. Bij Zalando koop je dan ook T-shirts in alle kleuren en maten. Wil je een mat T-shirt in een bepaalde kleur of toch liever eentje met een leuk opschrift? Dit alles is te vinden in de online winkel! Wanneer het zonnetje écht fel begint te schijnen, is het ook wel handig dat je je ogen kan beschermen. Een nieuwe zonnebril nodig? Goed nieuws, want ook dit vind je in het assortiment van Zalando.

In het geval de zon dan toch niet helemaal weet door te dringen (we wonen immers nog steeds in België) zijn er ook andere opties. Op een meer winderige dag is het fijn om een extra ‘laag’ aan te trekken: bij Zalando zijn er dan ook talloze modieuze jasjes te vinden die ideaal zijn om je toch nog wat warmte en bescherming tegen de wind te geven.

Waar kan ik de Zalando cadeaubon kopen?

Er zijn talloze redenen te bedenken waarom Zalando tegoed een leuk cadeautje is om te geven. Heb je iemand in gedachten die je wilt verrassen met enkele nieuwe toevoegingen aan de kledingkast (of wil je zelf eens gaan shoppen)? Haal dan hier bij KaartDirect de Zalando gift card. Het proces is snel en eenvoudig: kies een gepast bedrag dat je aan de kaart wilt toevoegen (tussen €5 en €150), reken af met jouw betaalmethode naar keuze en jouw code wordt direct naar je opgestuurd. Deze code tik je in wanneer je wilt afrekenen in de webshop van Zalando en het tegoed wordt automatisch van je totaalprijs afgetrokken. Geniet van de zon en van je nieuwe kleren!

 

Gerelateerde artikelen:

Zalando

€5,- tot €150,-

Zalando

Bestellen