Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

De kleerkast uitbreiden met FashionCadeau

Simon Verbeke
De kleerkast uitbreiden met FashionCadeau

Kledingwinkels zijn populaire bestemmingen onder shoppers. Je kunt er terecht voor de laatste mode in alle vormen, kleuren en maten. Iedereen vind er wel iets naar zijn/haar smaak. Het is dan ook een leuke bezigheid om door kledingwinkels te struinen of om online door de catalogus te scrollen. Zoek je een cadeautje voor een modebewust persoon die graag tijd in modewinkels doorbrengt? Dan is de FashionCadeau kaart een heel attent geschenk!

Waarom zou je je beperken tot één winkel?

Het leuke aan de Fashion cadeaukaart is dat je ze op meerdere locaties kunt gebruiken en dus niet gebonden bent aan één specifieke winkel. Je kan namelijk met de FashionCadeau gift card bij heel wat (online) adresjes aankloppen in België. Dé grootste online kledingwinkel van het land, Zalando, behoort zo tot de mogelijkheden. Je kan uren en uren in de goedgevulde webwinkel doorbrengen en talloze leuke kleren en accessoires op de kop tikken. Ook is er een actieve tweedehandsmarkt waar kleren kunnen herleven.

Mag het wat luxueuzer zijn? Dan is er ook de mogelijkheid om in de Bijenkorf te gaan winkelen. Als Belg kan je terecht in de webshop van de Bijenkorf waar je de mooiste en meest chique of elegante artikelen kunt aanschaffen. Ook voor de sportievelingen onder ons biedt de FashionCadeau gift card mogelijkheden: bij de (online) winkels van Adidas en Decathlon kan je terecht met deze kaart. Ideaal als je een nieuwe sportieve outfit nodig hebt of accessoires zoekt om te schitteren op het veld.

Een veelzijdig cadeau

Je hoort het al: met een FashionCadeau gift card kan je eigenlijk niet fout gaan. De enkele voorbeelden die we hier aanhaalden, zijn bovendien slechts het begin. Er zijn nog verschillende andere winkels waar je terecht kan, dus de pret houdt niet op! Door die veelzijdigheid is de Fashion cadeaukaart sowieso een leuke cadeau om een geliefde te verrassen.

Bij KaartDirect heb je de mogelijkheid om een FashionCadeau gift card aan te schaffen met een zelfgekozen waarde. Je kiest het bedrag dat je op de kaart wilt zetten (tussen de €5 en €200) en na betaling krijg je een FashionCadeau code opgestuurd. Let wel op: deze code dient eerst verzilverd te worden via de officiële site vooraleer die gebruikt kan worden.

Schenk de FashionCadeau kaart aan je geliefden en tover een modieuze glimlach op hun gezicht!

 

Gerelateerde artikelen:

FashionCadeau

€5,- tot €200,-

FashionCadeau

Bestellen