Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Spotify Premium, een absolute must voor de muziekliefhebber

Lennard Verhage
Spotify Premium, een absolute must voor de muziekliefhebber

Spotify Premium, een absolute must voor de muziekliefhebber

De tijd van walkmans, discmans en MP3 spelers is voorbij. We zijn in het digitale tijdperk aangekomen en daarin voert de cloud de boventoon. Een opslag die je met een internetverbinding waar dan ook ter wereld kunt bereiken om je entertainment te consumeren. Dit dankzij streaming en dat wordt op een brede wijze toegepast. Voor films, games én natuurlijk muziek. De grootste speler hierin is natuurlijk het immer bekende Spotify!

Spotify is eigenlijk best een eenvoudig concept. Het beschikt over een enorme hoeveelheid nummers van allerlei artiesten, die je in een mum van tijd gevonden hebt. Met een druk op de digitale knop begint het te spelen en geniet jij van jouw favoriete muziek. Spotify is echter in twee varianten beschikbaar: gewoon en premium. Dit komt natuurlijk met wat verschillen. De echte muziekliefhebber gaat voor premium en we leggen je graag uit waarom dat zo is.

Haal meer uit Spotify Premium

Spotify is gratis te gebruiken, wat dus de instapdrempel volledig wegneemt. Je kunt daarmee luisteren naar meer dan 50 miljoen nummers, alsook podcasts en audioboeken. Je kunt zelfs een playlist aanmaken, al is dat beperkt. Tevens is het mogelijk om muziek voor 14 dagen lokaal op te slaan voor in het buitenland. Klinkt aantrekkelijk, niet? Het is echter is pas het topje van de ijsberg.

Spotify Premium biedt in dat kader nog veel meer. Namelijk precies hetzelfde, aangevuld met diverse zeer fijne voordelen. Bij de gratis variant van Spotify krijg je namelijk reclame te horen en dat kan best die fijne muziekflow onderbreken. Dat wil je als liefhebber niet hebben, dus dat alleen al is reden om naar Spotify Premium over te stappen. Dan zal je immers nooit geconfronteerd worden met reclame.

Andere mooie voordelen

Daar stopt het niet. Zo kun je met een premium abonnement oneindig veel playlists aanmaken en daarvoor kun je elk nummer uit de bibliotheek gebruiken. Dit is in de gratis variant veel beperkter en het is natuurlijk niet fijn als je dat ene favoriete nummer niet kan opnemen in de playlist met persoonlijke favorieten. Dat probleem heb je dus niet met een premium abonnement.

Ook is het mogelijk om muziek naar je toestel te downloaden en onbeperkt te gebruiken. Ideaal voor als je in het buitenland bent en geen internet tot je beschikking hebt. Of wat te denken van een vlucht? Dan heb je vrijwel nooit internet, maar doordat je alles lokaal kan opslaan, heb je alsnog je favoriete muziek bij de hand.

En minstens zo belangrijk is dat Spotify Premium je een hogere audiokwaliteit biedt, waardoor de muziek nog beter tot zijn recht komt. Een zeer belangrijk punt, want als muziekliefhebber wil je natuurlijk het beste van het beste!

Spotify Premium bestellen

Het mag duidelijk zijn: voor de meest optimale Spotify ervaring en de beste muziekkwaliteit is het een logische stap om Spotify Premium te nemen. Dit is mogelijk in vier abonnementen: een, drie, zes en twaalf maanden. Je kunt al deze abonnementen hier bij KaartDirect.be aanschaffen en direct verzilveren, zodat jij optimaal geniet van je favoriete muziek. Spotify Premium is dankzij het aanbod en de vele voordelen de absolute must voor elke muziekliefhebber!

Spotify Premium - 1 maand

€10,-

Spotify Premium - 1 maand

Spotify Premium - 3 maanden

€30,-

Spotify Premium - 3 maanden

Spotify Premium - 6 maanden

€60,-

Spotify Premium - 6 maanden