Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Verwen je vader met de leukste giftcards

Simon Verbeke
Verwen je vader met de leukste giftcards

Waar de maand mei in het teken stond van Moederdag, zijn nu onze vaders aan de beurt: op 19 juni vieren we immers Vaderdag en dat is natuurlijk dé ideale gelegenheid om je liefste papa even in de bloemetjes te zetten. Bij KaartDirect bieden we dan ook heel wat cadeaukaarten aan, die perfect zijn om je vader mee te verwennen. Wat voorbeelden ter inspiratie:

Elektronica en applicaties

Kan je vader iets van elektronica gebruiken? Dan is de Coolblue gift card een ideaal geschenk! Coolblue heeft een enorm uitgebreid assortiment met allerlei soorten elektronica, zowel groot als klein: smartphones, Fitbits en laptops, maar ook groter geschut zoals televisies of home cinema systemen. Ook kan je hier terecht voor heel wat witgoed, zoals koelkasten, wasmachines en droogkasten. Dit alles kan aangeschaft worden met de gift card, waarvan je zelf de waarde kan vastleggen. Gamet je vader wel eens? Dan kan hij ook voor games en consoles bij Coolblue terecht, maar als je vader een PlayStation console in huis heeft, dan kan wat PlayStation tegoed ook een leuk cadeau zijn. Je hebt de keuze uit verschillende tarieven: €10, €20, €50 of €100. Eens je de giftcard hebt aangeschaft, kan je gaan shoppen in al het leuks dat de PlayStation Store te bieden heeft. Een coöperatieve game aanschaffen om samen met je vader te spelen is misschien wel een leuk idee?

Uiteraard houden de mogelijkheden hier niet op: als je vader een muziekliefhebber is, kan je namelijk ook terecht bij Spotify. Deze bekende applicatie laat je miljoenen songs streamen, met een simpele druk op de knop. De basisversie is gratis te gebruiken, maar de échte muziekliefhebbers kiezen uiteraard voor Spotify Premium, waardoor je heel wat extra handige functies kan gebruiken. Een Spotify Premium abonnement kopen voor je beste paps is dus zeker geen slecht idee.

Een gevarieerd aanbod vol magie

Als je op zoek bent naar een cadeautje, dan is de kans heel groot dat Bol.com wel iets gepast voor je heeft. Deze enorm uitgebreide webwinkel heeft miljoenen artikelen in het aanbod zitten, verspreid over talloze categorieën: je vindt er films, boeken, elektronica, kledij, huishoudelijke items en ga zo maar door! De Bol.com cadeaukaart is dus een ideaal geschenk om te geven: kies de gewenste waarde op de kaart en het shoppen kan beginnen! Verkies je echter eerder een magisch cadeau, dan kan je ook bij KaartDirect terecht dankzij de Efteling cadeaukaart. Plan een toverachtige trip naar dit fantasierijke attractiepark en geniet van een Vaderdag in magische sferen.

Dit zijn uiteraard slechts enkele voorbeelden van mogelijke manieren om je vader mee in de watten te leggen. Nog meer inspiratie nodig? Scroll dan even door ons volledige aanbod aan cadeaukaarten en misschien ontdek je wel hét perfecte cadeau voor je vader. Geniet van deze Vaderdag en vergeet zeker niet je papa eens goed te verwennen!

Spotify Premium - 6 maanden

€60,-

Spotify Premium - 6 maanden

Coolblue

€5,- tot €150,-

Coolblue

Bestellen
Bol.com

€5,- tot €150,-

Bol.com

Bestellen