Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Geef de zomer een magisch tintje met de Efteling cadeaukaart

Simon Verbeke
Geef de zomer een magisch tintje met de Efteling cadeaukaart

De zomervakantie is inmiddels volop bezig en dat betekent dat het nu hét ideale moment is om allerlei leuke uitstapjes te ondernemen en tegelijk mooie herinneringen te maken. Dit kan in je eentje, maar ook met vrienden of familie. Het is natuurlijk ook leuk om een geliefde te verwennen door hem of haar een (deel van een) uitstapje cadeau te geven, want de ontvanger kan daar nu zeker van profiteren. Eén van de leukste ervaringen die je kan schenken, is een tripje naar het meest magische pretpark van de Benelux: de Efteling.

Een sprookjesachtige ervaring

Je hebt vast wel al eens van de Efteling gehoord: dit pretpark in Nederland brengt al meer dan 70 jaar bekende sprookjes tot leven en is een enorm populaire vakantiebestemming. Het is een plek waar iedereen, jong én oud, even zijn zorgen kan vergeten en kan wegdromen in de wereld van sprookjesfiguren zoals Langnek, Holle Bolle Gijs, Roodkapje en nog veel meer! Er is enorm veel te doen in de Efteling: geniet van een rustgevende wandeling in het sprookjesbos of laat je adrenalineniveau stijgen tot een maximum in één van de vele spannende rollercoasters. Deze zomer is de Speelweide omgebouwd tot het Zomerstrand, waar je een ultiem strandgevoel ervaart: er is een groot zandkasteel, een springkussen en meer. Er zijn ook talloze leuke shows te bewonderen op verschillende pleinen verspreid over het park. Met Efteling tickets verveel je je geen seconde!

Een magisch gebaar

Het moge duidelijk zijn: de Efteling is dé ideale plek om even te ontsnappen van de realiteit en zo volop te genieten van de zomervakantie. Iedereen verdient het om een reis te mogen maken naar deze fantasierijke wereld en daarom is de Efteling cadeaubon van KaartDirect een heel origineel en bijzonder cadeau om een geliefde blij mee te maken. Met een Efteling cadeaukaart betaal je eigenlijk (een deel van) zijn of haar Efteling tickets en of je nu een groot bedrag (maximum 150 euro) of een kleiner bedrag (minimum 5 euro) op de kaart zet: je draagt bij aan een onvergetelijke ervaring. Vergeet niet: uiteindelijk draait het om het magische gebaar dat achter de cadeaukaart zit en het bedrag is hierbij minder belangrijk.

Ken je iemand die echt eens een tripje moet maken naar de Efteling? Koop Efteling tickets hier snel en eenvoudig bij KaartDirect en de ontvanger kan genieten van een betoverende vakantie!

 

Gerelateerde artikelen:

Efteling Cadeaukaart

€5,- tot €150,-

Efteling Cadeaukaart

Bestellen