Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Gezellig de winter door met Rituals

Simon Verbeke
Gezellig de winter door met Rituals

De dagen worden korter, de temperaturen gaan steeds lager liggen… dat wil maar één ding zeggen: de winter staat nu echt voor de deur. Gelukkig heeft de winter ook ontzettend veel te bieden, dit is hét seizoen van de sfeer en gezelligheid! De feestdagen komen eraan, de tijd om samen met vrienden en/of familie een goede tijd te beleven. Wil je volop inzetten op gezelligheid, dan is er het assortiment van Rituals om je hierbij te helpen.

Een cadeau voor het lichaam en de geest

In het aanbod van Rituals zitten talloze producten die perfect zijn om een warme sfeer in huis te creëren. Denk hierbij aan geurstokjes en geurkaarsen, maar ook verschillende interieursprays. Ook handzepen en crèmes in verschillende geuren en kleuren behoren tot de mogelijkheden: welriekend én hygiënisch! De producten van Rituals zijn geïnspireerd op eeuwenoude Aziatische tradities en zijn gemaakt om innerlijke rust en gezelligheid in je op te wekken. In alle drukte van onze levens vergeten we wel eens om een momentje voor onszelf te vinden waar we in alle rust en stilte kunnen genieten van de kleine dingen rondom ons.

Dé cadeaubon voor het najaar

Een Rituals cadeaubon is dan ook een leuk en origineel idee om je vrienden en familie mee te verwennen. In essentie schenk je hen warmte, gezelligheid en rust. Ideaal dus om deze koude dagen te ‘overleven’! Wil je iemand verrassen met dit leuke en nuttige geschenk? Bij KaartDirect bieden we een flexibele Rituals cadeaubon aan waarvan je zelf de waarde kan bepalen, die tussen de € 5 en € 150 dient te liggen.

Een cadeaubon zoals deze kan perfect dienst doen als geschenk voor de feestdagen die eraan zitten te komen. In dit geval wil je misschien ook wel dat je geschenk een meer persoonlijke touch krijgt? Bij KaartDirect is het mogelijk om een persoonlijke boodschap bij je cadeau stoppen, door te klikken op ‘stuur als cadeau’. Hierdoor tover je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van degene aan wie je het cadeau geeft. Uiteraard kan je ook jezelf verwennen en zelf gaan shoppen met wat Rituals tegoed. Ook jij verdient het immers om eens goed te kunnen ontspannen met een zelfgekozen Rituals cadeau.

 

Gerelateerde artikelen:

Rituals

€5,- tot €150,-

Rituals

Bestellen