Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Haal alles uit je console met 12 maanden PlayStation Plus

Simon Verbeke
Haal alles uit je console met 12 maanden PlayStation Plus

De PlayStation is een enorm leuke spelconsole die ons doorheen de jaren al talloze onvergetelijke ervaringen heeft voorgeschoteld. Epische verhalende singleplayer games, maar ook competitieve online games. Om ten volle van al die topgames te kunnen genieten, heb je een actief PlayStation Plus abonnement nodig: hierdoor krijg je talloze voordelen die je PlayStation ervaring naar een hoger niveau tillen. Bij KaartDirect koop je een PlayStation Plus 12 maanden kaart om een jaar lang zorgeloos te genieten van deze service.

De vele voordelen van PlayStation Plus

Een van de grootste voordelen van een abonnement op PlayStation Plus is de mogelijkheid om online te kunnen spelen met je vrienden en het op te kunnen nemen tegen andere spelers over de hele wereld. Daarnaast biedt Plus ook elke maand enkele gratis games aan: deze games zijn voor een beperkte tijd beschikbaar om te downloaden en kunnen gespeeld blijven worden zolang je een actief abonnement hebt. Hierdoor heb je elke maand wel iets nieuws om uit te proberen. Ten slotte biedt PlayStation Plus exclusieve kortingen aan op games in de PlayStation Store, waardoor je sommige van de populairste games voor een goedkopere prijs kunt binnenhalen.

Alle genoemde voordelen zijn inbegrepen in het PlayStation Plus Essential pakket, maar als je daarbovenop ook toegang wilt krijgen tot nog meer games, is er ook PlayStation Plus Extra. Wil je daarnaast ook klassieke games van eerdere PlayStation consoles spelen? Dan is het PlayStation Plus Premium abonnement iets voor jou!

Koop één kaart, geniet een jaar lang

Vandaag de dag word je om de oren geslagen met zoveel abonnementen, waardoor het soms wat overweldigend wordt om alles overzichtelijk bij te houden. Om dit probleem tegen te gaan, kan je simpelweg in één keer een abonnement afsluiten voor een langere duur. Op KaartDirect koop je daarom een kaart voor PlayStation 12 maanden België, waardoor je na aanschaf één jaar lang op je gemak bent. Geen maandelijkse kosten waar je naar om moet kijken, je hoeft je geen zorgen te maken én je komt bovendien op jaarbasis goedkoper uit dan wanneer je voor een kortere duur een abonnement koopt.

Bovendien krijg je bij KaartDirect de keuze om de PlayStation kaart te kopen die het beste bij je past: je kiest hier uit een jaarabonnement op PlayStation Plus Essential, PlayStation Plus Extra én PlayStation Plus Premium. Eens je jouw abonnement hebt gekozen, kan het gameplezier beginnen! Let op: Deze tegoedkaart is alleen te gebruiken op PlayStation accounts die geregistreerd zijn in België.

 

Gerelateerde artikelen:

PlayStation Plus Essential - 12 maanden (tegoed)

€59,99

PlayStation Plus Essential - 12 maanden (tegoed)

PlayStation Plus Extra - 12 maanden (tegoed)

€99,99

PlayStation Plus Extra - 12 maanden (tegoed)

PlayStation Plus Premium - 12 maanden (tegoed)

€119,99

PlayStation Plus Premium - 12 maanden (tegoed)