Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Haal de zon in huis met de lenteproducten van Coolblue

Simon Verbeke
Haal de zon in huis met de lenteproducten van Coolblue

De lente is inmiddels al een tijdje in het land en de voorbije weken mochten we al meermaals genieten van stralend warm weer. Ideaal om een fris drankje te pakken op een terras, maar tegelijk kan je ook thuis weer volop gaan genieten van het zonnetje. Bij Coolblue zijn er verschillende artikelen te vinden die je hierbij kunnen helpen. Heb jij een Coolblue bon gekregen en weet je niet wat je ermee moet kopen? KaartDirect geeft je enkele tips.

Fleur je tuin op

De ideale plek om volop te genieten van de lente is jouw tuin. Na die lange en koude wintermaanden smeekt je tuin waarschijnlijk wel om wat liefde: het gras kan gemaaid worden, de heggen dienen gesnoeid te worden, plantjes poten om de tuin weer van kleur te voorzien, en ga zo maar verder.

Geen nood: bij Coolblue vind je alles wat je hiervoor nodig hebt. Wat dacht je van een gloednieuwe grasmaaier of robotmaaier in verschillende prijsklassen? Spuit je terras proper met een hogedrukreiniger of tuinslang en koop het nodige gerief om je haag op een mooie en veilige manier te snoeien.

Tijd voor een barbecue!

Eens je tuin helemaal proper is gemaakt na het nodige opschoonwerk, is het natuurlijk leuk om wat vrienden of familie uit te nodigen. En wie leuk gezelschap, een mooie tuin en zonnig weer met elkaar optelt… die denkt uiteraard aan een barbecue!

Ook hiervoor kan je bij Coolblue terecht: iedereen vindt er wel een barbecue die bij hem of haar past; of dit nu een barbecue is op gas, kolen of elektriciteit. Deze toestellen zijn er ook in verschillende groottes, dus er is zeker en vast keuze genoeg.

Veel mogelijkheden met de Coolblue gift card van KaartDirect

Als ontvanger van een Coolblue cadeaubon zijn er, met andere woorden, talloze zaken te vinden die je lente wat kleurrijker kunnen maken. Tegelijk is het uiteraard ook leuk om iemand anders te verrassen met een Coolblue bon zodat die persoon één van de genoemde (of vele andere) artikelen kan kopen. Een Coolblue cadeaubon kopen bij KaartDirect is zo gebeurd: kies zelf de waarde die je aan de bon wilt toekennen (tussen 5 en 150 euro) en reken af met één van onze vele betaalmogelijkheden. Achteraf krijg je een code opgestuurd, die jij dan op jouw beurt aan je geliefde kan schenken.

Een glimlach op het gezicht van je geliefde krijg je sowieso… en wie weet word jij dan achteraf wel uitgenodigd op een barbecue?

 

Gerelateerde artikelen:

Coolblue

€5,- tot €150,-

Coolblue

Bestellen