Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Leuke ideetjes om je bol.com cadeaukaart voor te gebruiken

Simon Verbeke
Leuke ideetjes om je bol.com cadeaukaart voor te gebruiken

De feestdagen zijn achter de rug en hopelijk heb je ten volle kunnen genieten van een heerlijke tijd samen met je vrienden en familie. De kans is bovendien bestaande dat je enkele cadeautjes hebt mogen ontvangen en misschien zat daar wel een leuke cadeaubon bij. Eén van de meest populaire gift cards om te geven, is de bol.com cadeaukaart: logisch ook, want er is een bijna eindeloos aantal aan bol.com producten waaruit je kan kiezen en dit in talloze categorieën. Heb je zo’n kaart ontvangen of wil je misschien zelf een bol.com kaart kopen, maar weet je niet goed wat hiermee kan gedaan worden? Dan geven we je hier graag wat tips!

Heel wat om uit te kiezen

Velen onder ons hebben tijdens Kerst en Nieuwjaar waarschijnlijk gezellig samengezeten rond het fondue- of gourmetstel. Een heel leuke activiteit om te doen, maar misschien is die fondueset na al het feestgedruis wel eens aan een vervanging toe? Een nieuwe set op bol.com kopen is dan ook een goed plan voor situaties zoals deze!

We kunnen ons voorstellen dat je servies en tafelkleed een best wel harde periode achter de rug hebben gehad. Hongerige monden werden gevoed en dat heeft waarschijnlijk wel zijn sporen nagelaten: vuile vlekken op het tafellaken, een vork die niet meer goed geplooid is, misschien wel wat gebroken glazen of borden... Ook hiervoor kan je bij bol.com terecht: je vindt er heel wat mogelijkheden om je servies te vernieuwen.

Plezier in de keuken

Dat zijn uiteraard niet de enige bol.com producten die je kan kopen om je keuken mee op te fleuren. De winkel biedt immers nog talloze andere leuke artikelen aan: van blenders, mixers en keukenrobots tot potten, pannen en zelfs weegschalen. Die laatste gebruik je best niet om jezelf mee te wegen zo net na de feestdagen. Keuze is er alleszins genoeg!

Bij bol.com kopen dankzij de gift card van KaartDirect

Dit zijn allen uiteraard slechts enkele voorbeelden uit het uitgebreide gamma van de webwinkel: er zijn namelijk nog enorm veel andere artikelen te vinden in talloze categorieën. Wil je graag zelf een bol.com kaart cadeau geven of zelf gebruiken? Dan schaf je die hier heel gemakkelijk aan bij KaartDirect: kies een waarde tussen € 5 en € 150 en na het voltooien van je betaling kan je direct beginnen shoppen bij bol.com.

 

Gerelateerde artikelen:

Bol.com

€5,- tot €150,-

Bol.com

Bestellen