Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Hoe de Nike cadeaubon jouw kans op nieuwe sneakers verhoogt

Simon Verbeke
Hoe de Nike cadeaubon jouw kans op nieuwe sneakers verhoogt

Als je ‘Nike’ zegt, dan zeg je eigenlijk bijna direct ook ‘sneakers’. Dit wereldberoemde modemerk is dé nummer 1 ‘go-to’ voor zogenaamde sneakerheads. Ben jij iemand die telkens weer op zoek is naar de nieuwste Nike schoenen? Dan weet je waarschijnlijk wel hoe snel sneakers kunnen uitverkopen na een nieuwe drop. Je moet er dus, met andere woorden, als de kippen bijzijn als je deze niet wilt mislopen en in zulke situaties telt elke seconde. Wil je je kansen vergroten om dat gloednieuwe paar sneakers in de wacht te slepen? Gebruik dan de Nike cadeaubon online!

Koop de Nike cadeaubon online: verlies geen tijd aan de kassa

Wanneer nieuwe Nike sneakers gedropt worden, wil je uiteraard zo weinig mogelijk tijd verliezen tijdens het hele betaalproces. Het laatste dat je op zo’n moment wilt meemaken, zijn (technische) problemen bij het afrekenen. Je moet je kredietkaart gegevens invullen, het linken met je bank gaat niet zo vlot en uiteindelijk verspil je tijd. Er kan, met andere woorden, van alles mislopen en dat wil je liever niet zien gebeuren.Een handige manier om dit probleem te omzeilen, is door van tevoren de Nike cadeaubon in te wisselen. Hierdoor voeg je Nike tegoed toe aan je account en dit gebruik je dan om je online aankopen mee te doen.

Hoe gaat het proces in zijn werk? Wel, het is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk:

Wanneer die langverwachte drop dan eindelijk plaatsvindt, hoef je je geen zorgen te maken over bankverificaties of trage log-ins bij je betaalprovider. Het tegoed dat op de cadeaukaart staat, zal automatisch gebruikt worden om af te rekenen en zo gebeurt het proces een pak sneller.

KaartDirect maakt het je makkelijk!

KaartDirect biedt een variabele Nike cadeaubon aan, waarbij je zelf de waarde bepaalt tussen de 5 en 400 euro. Wij bieden hierbij ook verschillende betaalopties aan: op deze manier kan je, bijvoorbeeld, Nike betalen met Bancontact, maar ook Paypal, Klarna en meer behoren tot de mogelijkheden. Zo herlaad je op een flexibele manier jouw Nike tegoed en dan ben je altijd klaar om direct die felbegeerde Nike sneakers in de wacht te slepen!

Nike

€5,- tot €400,-

Nike

Bestellen