Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Gemakkelijk bij Nike shoppen met een cadeaubon

Wout Willems
Gemakkelijk bij Nike shoppen met een cadeaubon

Het is geen understatement om te zeggen dat het merk 'Nike' een echt icoon is. Dit sportieve modemerk zag het levenslicht in de jaren ’60 en is vandaag de dag nog steeds alomtegenwoordig. Sterker nog: het is waarschijnlijk één van de meest bekende namen in het hedendaagse modelandschap. Het is een merk dat telkens maar weer streeft naar innovatie, waardoor miljoenen mensen wereldwijd Nike gaan opzoeken in de winkelrekken.

Nike: sneakers en meer

Nike begon als een merk dat specifiek gericht was op sporters. De naam verklapt het al een beetje, het is vernoemd naar Niké, de Griekse godin van de overwinning. Na het oprichten is Nike echter geëvolueerd naar een merk dat staat voor zoveel meer dan dat. Zo is Nike ook verantwoordelijk voor de ‘Air-technologie’, die de basis legde voor de legendarische Air Max en Air Force Nike sneakers. Sneakerheads komen hier dus gegarandeerd aan hun trekken, maar dat is niet alles.

Nike heeft ook kledij in de aanbieding: shirts, joggingbroeken, hoodies en veel meer. Wat dacht je bovendien van wat bijhorende accessoires, zoals petten, tassen of mutsen? Het is een echt modemerk geworden met kledij die je een stijlvolle look geeft, maar tegelijk ook dat sportieve tintje.

Snel shoppen met de Nike cadeaubon

Je hebt het misschien wel al gemerkt, maar Nike is een gigantisch populair merk. Wanneer er bijvoorbeeld nieuwe Nike sneakers uitkomen, moet je er vaak snel bijzijn wil je het laatste model aan je collectie kunnen toevoegen. Wil je er zeker van zijn dat je een paar kan bestellen? Dan is er de Nike gift card van KaartDirect om je te helpen!

Beeld het je even in: na een lange online wachtrij om het nieuwste item te bestellen, gaat er bij het uitchecken plots iets mis. Je bankkaart geeft een foutmelding of de verbinding ondervindt moeilijkheden door eender welke reden. Als je het veilig wilt spelen, dan is de beste optie om van tevoren al Nike tegoed op je account te zetten. Zo voorkomen je mogelijke problemen bij het afrekenen.

Handig en betrouwbaar

Een Nike gift card kopen is bij KaartDirect zo gebeurd: je krijgt de keuze om zelf een bedrag te selecteren (zo kan je van tevoren al exact bepalen hoeveel tegoed je wilt) en dit tussen de 5 en 400 euro. Voltooi je aankoop met een van de populaire betaalmogelijkheden die wij aanbieden. Binnen de kortste tijd ontvang je een unieke code op je scherm en in je mailbox. Hou deze goed bij!

Wanneer je je nieuwste Nike sneakers (of eender welk Nike artikel) online aan het aanschaffen bent, klik je bij het betalen op ‘Heb je een cadeaubon’ en geef hier de code in. Snel, simpel, veilig en zonder risico’s: zo shop je de nieuwste Nike artikelen zonder je zorgen te hoeven maken!

 

Gerelateerde artikelen:

Nike

€5,- tot €400,-

Nike

Bestellen