Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Klein presentje, groot gebaar: verras met een kleinigheidje

Simon Verbeke
Klein presentje, groot gebaar: verras met een kleinigheidje

Eén van de fijnste dingen in het leven is het geven en ontvangen van cadeautjes. Dingen krijgen is uiteraard leuk, maar dingen geven en hierbij een lach op het gezicht toveren van de ontvanger is evengoed een fijne ervaring. Cadeaus hoeven bovendien niet heel groot te zijn, ze bestaan immers in allerlei kleuren en maten. Soms is een klein presentje ook gewoon genoeg om iemand blij mee te maken, als beloning voor een goed rapport bijvoorbeeld. Op zoek naar inspiratie voor leuke cadeaus om als kleinigheidje te geven? Hier bij KaartDirect zijn er mogelijkheden genoeg!

Een klein gebaar bestaat in verschillende vormen

Eén van de meest veelzijdige winkels waar je talloze (kleine) dingetjes kan kopen, is natuurlijk bol.com. Je vindt er werkelijk van alles: van boeken, tot games, tot huishoudspulletjes en prullaria. Geef iemand een bol.com cadeaukaart (verkrijgbaar vanaf 5 euro) en hij of zij kan hier zeker iets leuks mee kopen!

Is degene die je wilt verrassen een echte filmliefhebber? Dan heeft KaartDirect een leuk cadeau in de aanbieding: CinemaCadeau. Dit product is verkrijgbaar voor één persoon, maar ook beschikbaar als duo-ticket. Met deze cadeaukaart krijgt de ontvanger toegang tot één van de vele deelnemende bioscopen in België: filmplezier verzekerd!

Een derde mogelijkheid is de Rituals gift card. Bij Rituals vind je allerlei (self-care) producten waarbij ‘ontspanning’ en ‘relaxatie’ centraal staan. Crèmes, shampoos, (geur)kaarsen en meer items die je helemaal tot rust brengen. Ken je iemand die wel eens wat extra ontspanning kan gebruiken? Kies dan voor de Rituals cadeaukaart, al verkrijgbaar vanaf 5 euro.

Nog veel meer te kiezen bij KaartDirect

De genoemde voorbeelden zijn slechts het topje van de ijsberg: KaartDirect biedt namelijk nog zoveel meer cadeaubonnen aan, die telkens voor een gepast bedrag aangeschaft kunnen worden. Ideaal dus om als kleinigheidje cadeau te geven aan iemand die het écht verdient! Bekijk ons volledige aanbod om alle opties overzichtelijk te bekijken.

Weet je niet goed wat te kiezen? Geen paniek, want daar hebben wij een oplossing voor! Kies voor de KaartDirect Keuze cadeaukaart en zo vermijd je die keuzestress. De ontvanger kan hiermee namelijk zelf een cadeaukaart uitkiezen: elk product op onze website komt hiervoor in aanmerking. Handig en efficiënt!

Wat je uiteindelijk ook kiest: de ontvanger zal sowieso blij zijn met het cadeautje. Het gaat hem ten slotte om het gebaar en dat zegt vaak meer dan duizend woorden.

 

Gerelateerde artikelen:

Bol.com

€5,- tot €150,-

Bol.com

Bestellen
Rituals

€5,- tot €150,-

Rituals

Bestellen
KaartDirect Keuze Cadeaukaart

€5,- tot €500,-

KaartDirect Keuze Cadeaukaart

Bestellen