Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Met CinemaCadeau genieten topfilms

Simon Verbeke
Met CinemaCadeau genieten topfilms

Tijdens deze koude winterdagen zijn er heel wat manieren om het toch warm en gezellig te maken. Uitstapjes doen in de buitenlucht zijn een optie, maar ook als je liever binnen in de warmte wilt blijven zijn er mogelijkheden. Eén van de meest populaire activiteiten is natuurlijk een bezoekje brengen aan je lokale bioscoop om een leuke film mee te pikken. Voorafgaand aan het bezoek je kaartje(s) kopen met CinemaCadeau is een ideaal plan!

Bekijk de leukste films bij Kinepolis

Met de CinemaCadeau gift card haal je een universeel bioscoopkaartje binnen. Je kan hiermee terecht bij heel wat deelnemende bioscopen in België én natuurlijk kies je zelf de film die je wilt gaan bezoeken. De grootste bioscoopketen in het land is Kinepolis en uiteraard kan je met een CinemaCadeau hier komen aankloppen. Momenteel draaien er verschillende toffe films en wij geven je graag enkele tips over wat je momenteel zoal met een Kinepolis CinemaCadeau kan doen.

Op dit moment draait Avatar: The Way of Water in de zalen, het langverwachte vervolg op Avatar uit 2009. Verwacht een nieuw spannend avontuur met de Na’vi stam in een visueel spectaculaire film die helemaal tot zijn recht komt op het grote scherm. Verkies je een meer muzikale film? Dan is er ook Whitney Houston: I Wanna Dance With Somebody, een film die het verhaal van de bekende zangeres vertelt.

Mag het allemaal wat griezeliger zijn? Ook horrorliefhebbers kunnen momenteel genieten in de cinema van de film M3GAN, waarin een creepy pop moorddadige trekjes krijgt. Ten slotte biedt Kinepolis ook verschillende films aan voor de cinefielen onder ons: zo is er bijvoorbeeld Babylon, van de regisseur van La La Land. Dit epos neemt je mee naar het Hollywood van de jaren ’20 en hoe het er daar aan toe ging.

Een CinemaCadeau gift card komt altijd van pas

Uiteraard komen er in de toekomst nog talloze topfilms voorbij: we mogen in maart nog ‘John Wick 4’ verwachten of vanaf volgende week ‘The Fabelmans’, de nieuwste film van Steven Spielberg. Ga je bij KaartDirect het CinemaCadeau kopen? Dan zet je deze in wanneer jij wilt. Het kaartje is na aanschaf 2 jaar geldig, dus je kiest zelf wanneer je naar de film gaat. Hierdoor is een CinemaCadeau kaart een flexibel en handig geschenk om weg te geven aan een vriend of geliefde. Bovendien kan je kiezen of je een enkel ticket koopt of een duo ticket waarvan 2 personen samen kunnen genieten.

Pak de popcorn er alvast bij en geniet van de film!

 

Gerelateerde artikelen:

CinemaCadeau (1 persoon)

€12,50

CinemaCadeau (1 persoon)

CinemaCadeau (2 personen)

€25,-

CinemaCadeau (2 personen)