Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Spotify Premium: een ideaal geschenk voor muziekliefhebbers

Simon Verbeke
Spotify Premium: een ideaal geschenk voor muziekliefhebbers

Muziek heeft de fantastische eigenschap om emoties op te roepen bij mensen. Blijdschap, verdriet, euforie… en ga zo maar verder. Wat je favoriete muziekgenre nu is en in welke mood je ook bent: het streamingsplatform Spotify heeft vast en zeker passende muziek voor je klaarstaan. Het is uiteraard leuk om in je eentje naar muziek te luisteren, maar het ook leuk om die ervaring te delen met anderen. Net daarom is een Spotify kaart een ideaal cadeau om te schenken aan je dierbaren.

Waarom Spotify Premium kopen?

De Spotify kaart geeft toegang tot Spotify Premium. Dit is het lidmaatschap van Spotify die heel wat extra voordelen biedt ten opzichte van de gratis versie. Heb je, bijvoorbeeld, een vriend of vriendin die binnenkort verjaart en een knetterend feestje wilt geven? Dan kan een Spotify Premium cadeaukaart zorgen voor een gezellige sfeer zonder voortdurende reclameonderbrekingen. 

Of misschien ken je wel iemand die vaak trips moet maken met de trein, bus, wagen, … en daar graag een muziekje bij heeft. Spotify Premium kopen als cadeau is ook hier enorm gepast, want je maakt hiermee offline playlisten die je altijd en overal kan beluisteren. Ook als werkgever is de Spotify gift card een leuk geschenk om te geven aan je personeel: verwen hen met wat leuke muziek – al dan niet op de werkvloer – om je appreciatie voor hen te tonen.

Spotify abonnement kopen bij KaartDirect

Er zijn talloze situaties waarin een Spotify abonnement een leuk cadeau is: of je nu een speciale gelegenheid wilt vieren of gewoon een geliefde eens zonder een specifieke reden goed wilt verwennen. Wat je situatie ook is: bij KaartDirect kan je op ieder moment terecht voor een Spotify Premium abonnement. Je koopt hier Spotify kaarten in verschillende vormen, afhankelijk van de duur van het abonnement. Wij bieden Spotify Premium aan voor 1 maand, wat ideaal is als een klein presentje, maar ook voor 3 maanden en 6 maanden. Die laatste 2 opties zijn dan leuk als je de ontvanger van je cadeautje eens écht wilt verwennen voor een langere tijd.

Spotify Premium kopen als cadeau is een leuk en origineel geschenk. Wil je je presentje een persoonlijke ‘touch’ geven? Ga dan naar onze ‘stuur als cadeau’ pagina en tover een muzikale glimlach op het gezicht van je geliefden! 

 

Gerelateerde artikelen:

Spotify Premium - 1 maand

€10,-

Spotify Premium - 1 maand

Spotify Premium - 3 maanden

€30,-

Spotify Premium - 3 maanden

Spotify Premium - 6 maanden

€60,-

Spotify Premium - 6 maanden