Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Spotify Premium: de beste manier om muziek te ervaren

Simon Verbeke
Spotify Premium: de beste manier om muziek te ervaren

Bijna elke situatie wordt beter met muziek. Denk maar aan een gezellige barbecue met wat drankjes onder vrienden, maar ook romantische dates of zelfs lange studeersessies. Wat de gelegenheid ook is: voor dé perfecte achtergrondmuziek kan je steevast bij Spotify terecht. Dankzij deze gratis service stream je de beste muziek en maak je van elke gelegenheid een gezellige boel. Wil je echter het meeste uit de ervaring halen, dan is Spotify Premium de beste keuze voor jou.

Ononderbroken muziek luisteren

Beeld het je even in: het feestje is in volle gang, iedereen heeft het gezellig en er speelt goede muziek… plots wordt de muziek onderbroken door een random advertentie met een verkooppraatje. Best vervelend natuurlijk, maar je kan dit vermijden door Spotify Premium te kopen. Met een Spotify Premium account luister je aan één stuk door naar je favoriete songs, zonder dat die vervelende advertenties de kop opsteken. Spotify Premium kopen is een heel handige oplossing om deze irritante onderbrekingen te voorkomen.

Nog meer voordelen

Spotify Premium kopen heeft natuurlijk nog meer voordelen dan enkel het achterwege laten van advertenties. Hiermee kan je ook je favoriete tracks downloaden om zo offline, waar je ook vent, naar muziek te kunnen luisteren. Handig, niet? Daarnaast heb je met Spotify Premium ook meer controle over welke songs je precies beluistert in de app-versie. Ben je niet helemaal in de mood voor een bepaalde song? Dan kan je zonder problemen elk nummer skippen tot je hét perfecte liedje hebt gevonden. Bij de gratis versie ben je beperkt in het overslaan van nummers en wordt je dus soms opgezadeld met muziek die je niet wilt beluisteren.

Spotify Premium kopen bij KaartDirect

Overtuigd van de vele voordelen van Spotify Premium en wil je lid worden van de service? Een Spotify kaart kopen is bij KaartDirect een fluitje van een cent! Ook als je al lid was, kan je hier je Spotify herladen. Spotify Premium kopen doe je bij KaartDirect in verschillende varianten. Wil je even proeven van de service om te zien of het iets voor jou is? Een Spotify kaart kopen van 1 maand is in dat geval ideaal voor jou. Wil je direct voor een langere tijd lid worden? Dan koop je hier ook een Spotify kaart van 3 maanden of  6 maanden. Kies jouw ideale variant én geniet vooral van de muziek!

Spotify Premium - 1 maand

€10,-

Spotify Premium - 1 maand

Spotify Premium - 3 maanden

€30,-

Spotify Premium - 3 maanden

Spotify Premium - 6 maanden

€60,-

Spotify Premium - 6 maanden