Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Met PlayStation tegoed klaar voor Black Friday deals

Simon Verbeke
Met PlayStation tegoed klaar voor Black Friday deals

Op de vierde donderdag van november wordt in Amerika en Canada steevast Thanksgiving gevierd. Deze feestdag mag dan wel niet zo bekend zijn in onze contreien, toch maken vele winkels tijdens deze periode van de gelegenheid gebruik om deel te nemen aan ‘Black Friday’, de dag die na Thanksgiving komt. Traditiegetrouw worden dan heel wat hoge kortingen aangeboden op talloze producten: hét ideale moment om te profiteren van de beste koopjes! Ook als PlayStation gamer heb je geluk, want talloze PlayStation games en DLC zullen voor een lagere prijs verkocht worden én Sony lanceert voor de gelegenheid ook een mooie PlayStation Plus aanbieding.

Black Friday in de PlayStation Store

Black Friday valt officieel op 25 november, maar we kunnen al ruim van tevoren genieten van aanbiedingen in de PSN Store. Van 18 november tot en met 28 november shop je namelijk goedkoper bij PlayStation. Je koopt tijdens deze periode, bijvoorbeeld, een PlayStation Plus abonnement met maar liefst 25% korting! Deze mooie PS Plus aanbieding is overigens geldig voor alle varianten van het abonnement: Essential, Extra en Premium. De specifieke prijzen hebben we hieronder op een rijtje gezet:

Welk lidmaatschap je ook kiest: je geniet sowieso van een mooie korting. Wil je enkel online kunnen spelen met je vrienden? Dan is PlayStation Plus Essential voor jou ideaal. Wil je echter ook toegang krijgen tot een uitgebreide bibliotheek aan PS4- en PS5-games? Dan is er PlayStation Plus Extra. Is dat echter nog niet genoeg en wil je ook een heleboel klassieke games van eerdere PlayStation consoles spelen? Koop dan een PlayStation Plus Premium abonnement en je zit helemaal goed. 

Bereid je voor op Black Friday met KaartDirect

Voordat de Black Friday deals live gaan, bereid je je best goed voor door voldoende tegoed op je account te zetten. Je wilt immers zeker geen leuke deals missen en de periode waarin je kan profiteren van de aanbiedingen is beperkt. Koop daarom bij KaartDirect een PlayStation kaart naar keuze. Haal een PlayStation tegoedkaart of een PS Plus kaart en je vult direct je PlayStation portefeuille aan, waardoor je helemaal klaar bent om vanaf 18 november de leukste Black Friday koopjes te scoren!

PlayStation Store code €20

€20,-

PlayStation Store code €20

PlayStation Store code €25

€25,-

PlayStation Store code €25

PlayStation Store code €50

€50,-

PlayStation Store code €50