Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Versterk je veiligheid op het internet: lees hier enkele tips

Anna Peeters
Versterk je veiligheid op het internet: lees hier enkele tips

Het internet is onmisbaar vandaag de dag. Of het nu voor werk, ontspanning of eender wat is: we hebben het web nodig. Daarom is het ook zo ontzettend belangrijk dat je veilig op het internet surft, zodat jouw data niet misbruikt wordt door partijen met slechte bedoelingen. Gelukkig zijn er verschillende middelen om je hierbij te helpen en KaartDirect is jouw ideale partner om veilig het internet te trotseren. Lees snel verder om te ontdekken hoe!

Geen last van pottenkijkers met NordVPN

Eén van de beste manieren om jezelf te beschermen is een VPN (wat staat voor ‘virtueel particulair netwerk’) gebruiken, waarbij NordVPN een populaire keuze is. Maar hoe werkt NordVPN eigenlijk? Wel, als je op het internet surft, dan laat je digitale ‘sporen’ na in de vorm van data en deze data kan nagekeken worden door anderen. Dit is niet het geval als je NordVPN gebruikt: je verbindt met een VPN-server, waardoor je locatie en je surfgedrag niet kunnen gecontroleerd worden. Ofwel: je hebt geen last van potentiële pottenkijkers, je gegevens blijven veilig en je surft in volledige privacy.
Tegelijk is NordVPN ook een handig middel om geoblokkades te omzeilen: wil je toegang krijgen tot bepaalde content die enkel beschikbaar is in een bepaald land? Makkelijk: kies een server die gebonden is aan dat land en van die geografische beperkingen heb je geen last meer! 

Een paysafecard kopen om veilig aankopen te doen

De laatste jaren is online aankopen doen ook steeds meer en meer een normaliteit geworden. Met een paar klikken kan je eigenlijk bijna alles kopen en bij je thuis laten leveren. Hier komt echter ook bij kijken dat je veelal je persoonlijke bankgegevens moet linken en dat is soms een heikel punt. Je wilt immers niet dat deze gegevens in de verkeerde handen vallen. Om dat tegen te gaan, is paysafecard in het leven geroepen. Door gebruik te maken van dit betaalmiddel, hoef je helemaal je gegevens niet te linken: je betaalt dus 100 procent veilig en anoniem zonder je bank erbij te betrekken! 
 Surf verantwoord op het internet met KaartDirect

Het internet is een mooie plaats, maar zorg er wel voor dat je altijd veilig en waakzaam blijft om zo vervelende situaties te vermijden! KaartDirect helpt je hierbij graag: de genoemde producten zijn namelijk snel en eenvoudig bij ons te verkrijgen. Heb je interesse om een NordVPN abonnement te kopen? Koop dan bij KaartDirect snel en eenvoudig een jaarabonnement, waardoor je 12 maanden lang geniet van alle voordelen. Wil je op een snelle en veilige manier een paysafecard online kopen? Ook dit bieden wij aan, dus neem snel een kijkje in ons aanbod: je vindt paysafecard in verschillende varianten, waardoor je altijd wel jouw ideale kaart vindt zodat je verantwoord op het internet kan gaan. Alternatief nodig? Je vindt ook andere soortgelijke betaalkaarten in ons assortiment.

 

Gerelateerde artikelen:

NordVPN Standard - 12 maanden

€43,99

NordVPN Standard - 12 maanden

paysafecard €50

€50,-

paysafecard €50