Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Zeg verveling vaarwel met een Google Play Pass abonnement

Simon Verbeke
Zeg verveling vaarwel met een Google Play Pass abonnement

Beeld het je even in: je zit op een lange bus- of treinrit, je staat in de rij van de luchthaven, je zit vast op een saai dinertje of je hebt gewoon even wat vrije tijd. Wat ga je in dergelijke situaties bijna instinctief doen? Juist ja: je smartphone in de hand nemen en doelloos beginnen scrollen op sociale media of andere apps. Het is nu eenmaal de meest voor de hand liggende oplossing als je je verveelt, maar wij stellen je graag voor aan een alternatieve manier om de tijd te verdrijven. Maak kennis met Google Play Pass: een handige service die ervoor zorgt dat je altijd wel content bij je hebt om je mee te vermaken.

Premium content in alle kleuren en maten

Android devices hebben toegang tot een gigantische hoeveelheid aan content die te downloaden is via de Google Play Store. Er is zoveel content dat je soms wat overweldigd kan worden door het aanbod en dat je niet goed weet wat je wel of niet zou downloaden. Voor diegenen onder ons die al graag eens wat mobiel gamen, is Google Play Pass een godsgeschenk. Zolang je abonnee bent van Play Pass, krijg je toegang tot een uitgebreide catalogus aan allerlei topgames die je zonder extra kosten en zonder advertenties kan downloaden en spelen.

Enkele bekende games in het aanbod zijn Stardew Valley, Terraria, LIMBO, Star Wars: Knights of the Old Republic en nog veel meer. Elke maand worden er nieuwe games aan het aanbod toegevoegd, en je komt goedkoper uit op deze manier dan wanneer je elk spel individueel zou kopen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om andere soorten apps te downloaden. Denk hierbij, bijvoorbeeld, aan software om wachtwoorden te bewaren, radio apps, maar ook programma’s om foto’s mee te bewerken met allerlei leuke effecten.

Word lid van Play Pass met de Google Play kaart

Google Play Pass kopen is heel makkelijk te doen dankzij de Google Play card van KaartDirect. Wij bieden Play Store kaarten aan met verschillende waardes, van 5 euro tot 150 euro. Je kiest zelf welk bedrag het beste bij je situatie past: Google Play Pass is zowel beschikbaar in de vorm van een maandelijks abonnement (€4,99) als een jaarlijks abonnement (€29,99). Koop dus snel de Google Play card die je wilt en zeg ‘nee’ tegen verveling!

 

Gerelateerde artikelen:

Google Play card

€15,- tot €500,-

Google Play card

Bestellen
Google Play card €10

€10,-

Google Play card €10

Google Play card €25

€25,-

Google Play card €25