Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Op zoek naar een leuk cadeau? Kies voor de V-Bucks kaart

Simon Verbeke
Op zoek naar een leuk cadeau? Kies voor de V-Bucks kaart

De populaire Battle Royale game Fortnite is sinds de release uitgegroeid tot een waar fenomeen. Vandaag de dag zijn er wereldwijd miljoenen spelers die het tegen elkaar opnemen om de begeerde ‘Victory Royales’ in de wacht te slepen. De kans is dus best groot dat je iemand kent die in z’n vrije tijd graag Fortnite speelt. Als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor deze persoon, dan zit je hier goed!

Het cadeau voor Fortnite fans

Bij KaartDirect bieden we de V-Bucks cadeaukaart aan die perfect is om Fortnite spelers mee te verrassen. Alhoewel de populaire battle royale modus van Fortnite gratis is, komen V-Bucks goed van pas om de leukste items in de game vrij te spelen. Denk hierbij aan de coolste kostuums, emotes, gliders en meer. Iedereen die wel eens Fortnite speelt kan dus wel iets doen met deze V-Bucks en om deze reden kan het eigenlijk niet fout gaan met een V-Bucks kaart als cadeau.

Er zijn verschillende gelegenheden waarvoor je een V-Bucks cadeaukaart aan kunt schaffen. Misschien verjaart er wel een goede vriend(in) van jou en ben je op zoek naar een geschenkje? Zoek dan niet verder, want met een verse lading V-Bucks maak je hem of haar sowieso gelukkig! Of misschien heb je een (klein)kind dat heel goed zijn best heeft gedaan en een mooi rapport heeft thuisgebracht? Weet je wat een ideale beloning zou zijn in deze situatie? Inderdaad, een Fortnite kaart met V-Bucks!

Gemakkelijk V-Bucks versturen met KaartDirect

Via KaartDirect.be is het kopen en versturen van V-Bucks enorm makkelijk. Wij bieden V-Bucks kaarten aan met verschillende waardes die lopen van 1.000 V-Bucks tot wel 13.500 V-Bucks. Na aanschaf heb je verschillende mogelijkheden om het cadeau aan de ontvanger te geven. Je krijgt van ons een unieke code opgestuurd die je dan zelf simpelweg kan doorsturen via een berichtje.

Daarnaast hebben bieden wij ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze cadeaumodule: je kleedt je cadeau aan met een leuk design en een persoonlijke boodschap om zo die extra ‘touch’ te geven. Wat je ook verkiest: de gelukkige Fortnite speler die de kaart ontvangt, zal sowieso kunnen genieten van de extra V-Bucks!

 

Gerelateerde artikelen:

Fortnite 1.000 V-Bucks

€8,99

Fortnite 1.000 V-Bucks

Fortnite 2.800 V-Bucks

€22,99

Fortnite 2.800 V-Bucks

Fortnite 5.000 V-Bucks

€36,99

Fortnite 5.000 V-Bucks