Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Ontdek de talloze voordelen van de PlayStation online kaart

Simon Verbeke
Ontdek de talloze voordelen van de PlayStation online kaart

Eigenaars van een PlayStation console zijn waarschijnlijk wel bekend met PlayStation Plus. Als lid haal je een pak meer uit je game-ervaring, wereldwijd maken miljoenen spelers gebruik van de uitgebreide service. PlayStation Plus kopen is mogelijk via een doorlopend abonnement, maar er is een andere manier die heel wat extra voordelen met zich meebrengt: de PlayStation online kaarten van KaartDirect. Wij leggen je uit waarom dit zo’n handig betaalmiddel is.

Overtuig je vrienden, speel samen

Eén van de functies van PlayStation Plus is de mogelijkheid om online te spelen met andere spelers in multiplayer games. Zonder een actief PlayStation Plus lidmaatschap is dit bij de meeste games niet mogelijk. Heb jij een coole game die je heel graag eens samen met je vrienden zou willen spelen? Dan is het heel simpel om hen hiervan te overtuigen door hen een PlayStation online kaart cadeau te geven! Je tovert een lach op hun gezicht én op deze manier hebben je vrienden geen enkele reden om niet samen met je te spelen.

Haal voordelen wanneer het jou uitkomt

Hét belangrijkste aspect aan je PlayStation zijn natuurlijk… de games! Ook hiervoor kan je bij PlayStation Plus terecht: maandelijks krijg je gratis games om aan je account toe te voegen (via PlayStation Plus Essential) en er worden ook nieuwe games toegevoegd aan de uitgebreide bibliotheek van PlayStation Plus Extra en Premium. Allemaal goed en wel, maar er zit een addertje onder het gras: je kan deze games niet zelf kiezen.

Het is logisch dat niet elke game iets voor jou is, dus het is best balen om te zien dat de maandelijkse games jou niet interesseren. In dit geval heb je eigenlijk (tijdelijk) geen PlayStation Plus nodig, maar met een doorlopend abonnement zal je hier wel voor betalen. Dit is niet zo met een PlayStation kaart: je kiest zelf wanneer je deze activeert en op deze manier kan je een maand ‘overslaan’ als de games je niet aanspreken. Hetzelfde geldt overigens voor de exclusieve ledendeals: er zijn geregeld speciale acties in de PlayStation Store voor leden, maar ook hier is het mogelijk dat deze deals jou niet warm maken.

PS Plus wordt in prijs verhoogd

Vanaf 6 september gaat de prijs van de verschillende PS Plus abonnementen omhoog. Hieronder vind je een overzicht van de nieuwe prijzen voor het lidmaatschap van 1 jaar:

Als je reeds in het bezit bent van een lopend abonnement, dan verandert er niks totdat jouw abonnement verlopen is. Loopt je abonnement af op of na 6 november, dan moet je bij het verlengen rekening houden met de nieuwe prijzen.

Snel en eenvoudig bij KaartDirect België

Je PlayStation herladen wanneer jij het wilt en wanneer het jou uitkomt: met de PlayStation online kaarten van KaartDirect is het mogelijk, zowel voor jezelf of als cadeau. Koop hier snel en eenvoudig jouw gewenste kaart om te besparen op je abonnement en het maximale uit jouw ervaring te halen.

 

Gerelateerde artikelen:

PlayStation Plus Essential - 12 maanden (tegoed)

€59,99

PlayStation Plus Essential - 12 maanden (tegoed)

Uitverkocht
PlayStation Plus Extra - 12 maanden (tegoed)

€99,99

PlayStation Plus Extra - 12 maanden (tegoed)

Uitverkocht
PlayStation Plus Premium - 12 maanden (tegoed)

€119,99

PlayStation Plus Premium - 12 maanden (tegoed)

Uitverkocht