Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Koop de leukste Switch games met de Nintendo eShop kaarten

Simon Verbeke
Koop de leukste Switch games met de Nintendo eShop kaarten

In de voorbije jaren zijn er heel wat goede games gepasseerd op de Switch: van de grootste AAA-titels tot charmante indie games. In de Nintendo eShop vindt iedereen wel iets naar zijn smaak en daarom is het altijd handig om wat eShop tegoed bij de hand te hebben. De Nintendo eShop card is het ideale middel om je aankopen in de digitale winkel voor de Switch doen. Koop je Nintendo kaart eenvoudig en snel bij KaartDirect.

De Nintendo eShop kaart in al zijn vormen

Je wilt graag je Nintendo portemonnee aanvullen… maar je weet niet zeker hoeveel tegoed je best aan je account toevoegt. Het antwoord op dit vraagstuk zal sterk afhangen van een aantal persoonlijke factoren: er zijn namelijk verschillende Nintendo eShop cards te vinden en elke kaart is aangepast aan een bepaalde situatie. Wij zetten ze even op een rijtje.

Een kaart voor kleine games en langer speelplezier

Een game hoeft niet duur te zijn om je te plezieren. Indie's games zijn hier een mooi voorbeeld van. Deze spellen worden ontwikkeld door een klein team en welke de vrijheid hebben om unieke ideeën te implementeren met een eigen artistieke visie. Er zijn heel wat pareltjes in de eShop te vinden. Als je dit genre eens wilt ontdekken, hebben we goed nieuws: indie games zijn erg vriendelijk voor je portefeuille. In dit geval is een Nintendo eShop card van €15 of €25 perfect! 

Dat is echter niet de enige situatie waarvoor zo’n kaart goed is. Stel: je hebt net een grote titel uitgespeeld, maar je wilt eigenlijk nog langer van de game genieten. Voor zo’n gevallen maken ontwikkelaars vaak extra content in de vorm van uitbreidingspassen of DLC. Deze kosten je meestal niet bijster veel geld, dus de eerder genoemde Nintendo eShop kaarten komen ook hier goed van pas.

Een Nintendo eShop card kopen voor de grootste games

Zijn indie games echter niet helemaal jouw ding en geniet jij eerder van grote games waar je je uren en uren mee kan vermaken? Ook in dit geval kan je een Nintendo eShop card kopen. Met een kaart van €75 koop je de nieuwste grote games van Nintendo en andere uitgevers vanaf de releasedatum, maar uiteraard kan je ook even wachten tot er een sale gaande is. In dat laatste geval is een kaart van €50 dan weer het best geschikt.

Ben je echter een grote fan van een bepaalde game en wil je direct de ‘deluxe editie’ van die game kopen? Dan is er ook nog de Nintendo eShop kaart van €100. Dergelijke edities geven je vaak de basisgame én nog heel veel leuke extra’s. Uiteraard kan je met deze kaart ook gewoon meerdere kleine games kopen.

Wat jouw situatie ook is: bij KaartDirect zit je goed! Koop hier de Nintendo eShop kaart die het beste bij je past en speel de games die je wilt op je Switch.

 

Gerelateerde artikelen:

Nintendo eShop card €15

€15,-

Nintendo eShop card €15

Nintendo eShop card €25

€25,-

Nintendo eShop card €25

Nintendo eShop card €50

€50,-

Nintendo eShop card €50

Nintendo eShop card €75

€75,-

Nintendo eShop card €75

Nintendo eShop card €100

€100,-

Nintendo eShop card €100