Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

De PS Plus Collection verdwijnt binnenkort: grijp snel je kans!

De PS Plus Collection verdwijnt binnenkort: grijp snel je kans!

Ben jij de gelukkige eigenaar van een PlayStation 5 én ben je tegelijk ook lid van PlayStation Plus? Dan kon je de voorbije jaren sinds de launch van de console genieten van de ‘PlayStation Plus Collection’. Dit is een verzameling topgames die eerder zijn uitgekomen op de PlayStation 4. Stel dat je één van deze must-play titels indertijd gemist zou hebben, dan is de PS Plus Collection de ideale manier om deze alsnog te spelen. Jammer genoeg duren mooie liedjes niet lang: de PlayStation Plus Collection gaat binnenkort verdwijnen.

Download nu de gratis PS Plus games voor je PS5

Wat betekent dit nu specifiek voor ons? Wel, op 9 mei 2023 zal de genoemde PS Plus Collection ophouden te bestaan, waardoor je geen toegang meer zal hebben tot de gratis games. Als je na die datum nog toegang wilt krijgen tot toppers zoals God of War (2018), Bloodborne, Uncharted 4, Days Gone en meer, dan zal je voor de games in kwestie centen moeten neerleggen.

Vrees echter niet, want dit kan vermeden worden. KaartDirect raadt iedereen met een PlayStation 5 en een actief PS Plus lidmaatschap aan om nu zo snel mogelijk actie te ondernemen. Als je nu de games uit de collectie toevoegt aan je PlayStation bibliotheek, dan behoud je de toegang tot deze games, zélfs nadat de collectie op 9 mei wordt verwijderd (zo lang je in het bezit bent van een PS Plus lidmaatschap). Op deze manier omzeil je dat probleem, maar dan moet je nu wel snel handelen, want de deadline komt steeds dichterbij.

Koop PlayStation Plus als alternatief

Het is natuurlijk best wel jammer dat de PlayStation Plus Collection zal verdwijnen, maar niet getreurd: er zijn na 9 mei nog steeds alternatieven om toch een hele hoop topgames te spelen op je PlayStation. We verwijzen hierbij naar de verschillende tiers van het vernieuwde PlayStation Plus: Essential, Extra en Premium. Als lid van eender welke tier van PS Plus krijg je immers heel wat leuke content: of dit nu de gratis maandelijkse games van Essential zijn, of de grote bibliotheek aan games waartoe je toegang krijgt met Extra en Premium.

Bij KaartDirect schaf je op een snelle en gemakkelijke manier jouw PS Plus abonnement in de verschillende tiers aan, dit voor 3 maanden of direct voor een jaar. Heb je misschien één bepaalde game op het oog en wil je je PlayStation portefeuille aanvullen met wat tegoed? Schaf dan één van onze PlayStation kaarten aan.

 

Gerelateerde artikelen:

PlayStation Plus Essential - 12 maanden (tegoed)

€59,99

PlayStation Plus Essential - 12 maanden (tegoed)

Uitverkocht
PlayStation Plus Essential - 3 maanden (tegoed)

€24,99

PlayStation Plus Essential - 3 maanden (tegoed)